Paskelbti „Halo Infinite“ sisteminiai reikalavimai asmeniniams kompiuteriams

Paskelbti „Halo Infinite“ sisteminiai reikalavimai asmeniniams kompiuteriams

Iki fantastinės šaudyklės „Halo Infinite“ liko tiek nedaug, kad net panašu, jog ištikimiausi jos gerbėjai net įsivaizduoja kaip laiko „Xbox“ pultelį rankose. Kiekvieną savaitę kūrėjai dalinasi ypač maloniomis naujienomis apie naująsias jos galimybes ir daugeliui suteikia vis daugiau vilčių, kad per didžiąsias metų šventes ji tikrai pasirodys. Belaukiant oficialios išleidimo datos „343 Industries“ atnaujino informaciją apie minimalius ir rekomenduojamus sistemos reikalavimus asmeniniams kompiuteriams.

Minimalūs reikalavimai tikrai nėra kažkas įspūdingo. Silpniausi procesoriai, kurie turėtų susidoroti su šia šaudykle yra „Intel i5-4440“ arba „AMD FX-8370“, o tuo tarpu vaizdo plokštės prasideda nuo „Nvidia GTX 1050ti“ arba „AMD RX 570“. Tai tikrai nėra kažkas stebuklingo, nes šie komponentai nesikandžiojo kaina net kai pasirodė prieš daugiau nei 4-5 metus. Taip pat šaudyklei bus reikalinga „Windows 10“ operacinė sistema, 8 gigabaitai operatyviosios atminties ir 50 gigabaitų laisvos vietos kietajame diske. Minimalūs reikalavimai net nereikalauja naudoti standaus disko. Bendrai paėmus, galima net neplanuoti įsigyti naujos sistemos, nes tikriausiai jis puikiai veiks ir dabartinėje.

Su rekomenduojamais parametrais gali būti ir sudėtingiau, nes rekomenduojamas procesorius yra „i7-9700k“ arba „Ryzen 7 3700X“, o tuo tarp vaizdo plokštė yra „Nvidia RTX 2070“ arba „Radeon RX 5700 XT“. Operatyviosios atminties čia jau reikia 16 gigabaitų, o visi kiti reikalavimai yra identiški minimaliems. Trumpai tariant, norint mėgautis geresne grafika gali tekti jau ir paploninti piniginę.

Gera žinia yra ta, kad daugelis asmeninių kompiuterių žaidėjų telpa tarp minimalių ir rekomenduojamų sisteminių reikalavimų, o tai reiškia, kad „Halo: Infinite“ bus prieinama beveik visiems. Na, o jeigu šiai šaudyklei reikės atsinaujinti sistemą, tai galima pradėti taupyti pinigus, nes net dabar „RTX 2070“ kainuoja daugiau nei išleidimo dieną prieš trejus metus.

„Halo: Infinite“ pasirodo jau gruodžio 8-tą ir bus prieinamas asmeninių kompiuterių ir „Xbox One/Series“ savininkams.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas