Paskelbti populiariausi žaidimai „Steam“ platformoje: nugalėtojai - netikėti

Rokas Gaidys

2021-03-15, 14:40 (atnaujinta 2023-02-24, 14:16)

0 komentarų
Paskelbti populiariausi žaidimai „Steam“ platformoje: nugalėtojai - netikėti

Sekmadienį buvo paskelbti geriausiai parduodami vaizdo žaidimai praėjusią savaitę „Steam“ platformoje ir rezultatai tikrai nustebins daugelį. Vienvaldžiu lyderiu ten ir toliau išlieka „Valheim“, bet įdomiausia naujiena yra ta, kad lenktynių simuliatorius „Forza Horizon 4“ užėmė net dvejas vietas geriausiųjų dešimtuke. Savaime suprantama, kad praėjusią savaitę tikrai nepasirodė kokių nors įspūdingų žaidimų, kurie būtų sudrebinę šį sąrašą, bet vis tiek prieš 3 metus pasirodžiusiam projektui tai yra tikrai neblogas rezultatas.

Dar praėjusią savaitę šia parduotuvę papildė dar 2018-aisiais pasirodęs „Forza Horizon 4“, o tai buvo tikrai netikėtas sprendimas iš „Microsoft“, nes žaidimas jau egzistavo ne vienerius metus. Dar labiau šią sėkmę pasaldina tai, kad abejos jos versijos pateko į geriausiai parduodamų savaitės žaidimų penketuką. Originalioji yra antra sąraše ir „Deluxe“ versija - penkta, o „Ultimate Edition“ tik per plauką nepateko į pirmąjį dešimtuką.

Dar viena sąrašo naujiena yra „Stronghold: Warlords“, kurį praėjusią savaitę pristatė „FireFly Studios“. Šį kartą populiarioji strategijos franšizė nukelia į rytų Aziją, tiksliau Kiniją ir Japoniją ir pasiųlo net 31-ną naują misiją. Šis žaidimas praėjusią savaitę užėmė tik devintąją vietą, bet suprantama, kad tai tikrai nėra blogas rezultatas atsižvelgiant į tai, kad jis pataiko į ne pačią didžiausią nišą, tai yra realaus laiko strategijos žanrą.

Sąrašo viršuje ir toliau karaliauja „Valheim“, kurio sėkmė ir toliau stebina daugelį. Šis atviro pasaulio ir išgyvenimo projektas jau šeštą savaitę iš eilės yra geriausiai parduodamų „Steam“ žaidimų viršūnėje. Per visą šį laikotarpį buvo parduota daugiau nei penki milijonai jo kopijų ir tam visiškai nesutrukdė tai, kad jį sukūrė niekam nežinoma ir tik 2019-aisiais pasirodžiusi studija. „Valheim“ fenomenas anksčiau ar vėliau baigsis, bet norint jį numušti iš lyderio pozicijų tikrai prireiks kažko daugiau nei „Forza Horizon 4“.

Panašu, kad ir šią savaitę niekas nesutrukdys „Valheim“ ir toliau dominuoti „Steam“ platformoje. Žinoma, kad iki sekmadienio pasirodys ne vienas naujas žaidimas, bet tikriausiai dar kurį laiką niekas nenuvers karaliaus iš sosto.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas