„PlayStation 5“ turėtojams tai patiks: „Shadow of The Tomb Raider“ veiks dar geriau

„PlayStation 5“ turėtojams tai patiks: „Shadow of The Tomb Raider“ veiks dar geriau

2013-aisiais įvykęs legendinės vaizdo žaidimų franšizės „Tomb Raider“ sugrįžimas buvo ypač sėkmingas. Milijonai parduotų kopijų ir po to sekę dar du tęsiniai tikrai parodo, kad „Square Enix“ pasirinkdami šį sprendimą tikrai neprašovė. 2018-aisiais pasirodžiusi trečioji dalis „Steam“ platformoje yra vertinama stipriu devynetu, o tai parodo, kad ne tik kritikams, bet ir patiems žaidėjams „Shadow of Tomb Raider“ paliko tikrai gerą įspūdį. Šį savaitgalį pasirodė atnaujinimas, kuris pagaliau leis išnaudoti dalį „PlayStation 5“ galimybių.

„Shadow of the Tomb Raider“ versija 2.01 palaiko didesnė raišką, kartu su aukštesniu kadrų per sekundę skaičiumi. Iki šiol šis žaidimas „PlayStation 5“ konsolėje nesugebėjo atlikti abiejų ir reikėdavo pasirinkti ar prioritetą teikti fps‘ams, ar raiškai, nes kartu jie paprasčiausiai neveikdavo. Panašiai kaip ir su kitais ,„PlayStation 4“ skirtais, žaidimais, kompiuteris buvo apribotas 60 kadrų per sekundę 1080 raiška arba 4K su 30 kadrų per sekundę. Dabar ši problema yra išspręsta, tačiau kažkodėl patys kūrėjai nepasiskelbė apie šį atnaujinimą ir išleido jį paslapčiomis.

Tuo tarpu, jau „Xbox One X“ versija buvo panašiai atnaujinta jau prieš kurį laiką, tačiau žaidimas buvo dar labiau patobulintas „Xbox Series X/S“. Dabar perkant šį žaidimą per „Xbox“ internetinę parduotuvę, jis yra pažymėtas specialia optimizacijos etikete. Net ir praėjus beveik trejiems metams po išleidimo „Square Enix“ nepagailėjo laiko ir dėmesio visų pamėgtam žaidimui, nes paskutinis atnaujinimas buvo dar 2019, todėl daugeliui tai tikrai turėjo būti maloni staigmena.

Tokio pobūdžio režimai naujos kartos „PlayStation“ konsolėse nėra retas atvejis, nes jau ne viename žaidime yra suteikiama galimybė rinktis tarp didesnio kadrų per sekundę skaičiaus ir geresnės grafikos. Dabar jau visi naujų tiek „Sony“, tiek ir „Xbox“ konsolių savininkai neturės rinktis prioriteto šiame žaidime. Tai yra puiki galimybė visiems išbandyti ar iš naujo pradėti vieną iš geriausių 2018-ųjų metų žaidimų.

„Shadow of the Tomb Raider“ yra prieinamas asmeninių kompiuterių, „PlayStation 4/5“, „Stadia“ ir „Xbox One/Series“ savininkams.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas