„PlayStation“ po savo sparnu priima dar vieną žaidimų studiją

„PlayStation“ po savo sparnu priima dar vieną žaidimų studiją

Suomijoje įsikūrusi „Housemarque“ studija gyvuoja daugiau ne 25-erius metus, tačiau galima sakyti, kad jos vardas išgarsėjo tik pastaraisiais metais. Ypač prie to prisidėjo naujausia jų trečiojo asmens šaudyklė „Returnal“, kuri pasirodė dar balandžio pabaigoje ir buvo skirta išskirtinai tik naujoms „PlayStation 5“ konsolėms. Jau keletą metų jie neoficialiai bendradarbiavo su „PlayStation“, tačiau tik dabar buvo paskelbta, kad jie prisijungia prie tokių „Sony“ žaidimų kūrimo studijų kaip „Naughty Dog“ ar „Insomniac“.

Šia žinia pirmiausia buvo pasidalinta „PlayStation“ tinklaraštyje arba „blog‘e“, kuriame visų „Sony“ konsolių ekskliuzyvų studijų arba dažniau vadamos „PlayStation Studios“ vadovas pareiškė, kad „Housemarque“ naujausias kūrinys „Returnal“ įrodo, kad jie turi nuostabią viziją ir sugeba kurti įsimintinus žaidimus visai jų bendruomenei. Jis toliau tęsdamas teigia, kad šis susijungimas pridės dar daugiau kūrybiškumo „PlayStation Studios“ ir su nekantrumu laukia naujausio jų projekto. Pati sandėrio suma nėra atskleidžiama.

Prieš kurį laiką „Housemarque“ bendras įkūrėjas ir vadovas I. Kuittinen teigė, kad partnerystė su „Sony“ jiems leido dar labiau ištobulinti žaidimus, o pasak jo „PlayStation“ yra vieni iš rimčiausių visoje industrijoje ir jie džiaugiasi bendradarbiaudami su jais. Taip pat Kuttinen pridūrė, kad jie nuolatos stengėsi maksimaliai išnaudoti technologijų galimybes, o susikoncentravimas į vieną platformą, tai yra „PS5“ palengvino darbą. Nuo šiol jie tikriausiai ir bus susikoncentravę tik į „Sony“ žaidimų kompiuterius.

Taigi prie jau ir taip neblogos „PlayStation“ kompanijos, kuriame puikuojasi tokie žaidimai kaip „God of War“, „Bloodborne“, „Uncharted“ ir dar gausybė kitų, bus galima išvysti ir „Housemarque“ projektus. Šiuo metu dar visiškai neataušus po „Returnal“ išleidimo yra sunku fantazuoti apie naujus studijos projektus, o jeigu jie jau ir yra kuriami, tai žinios apie juos pasieks dar tikrai ne greitai.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas