„Cyberpunk 2077“ pagaliau pasitaisė: po labai ilgos pertrauktos sugrįžta į „PlayStation“ parduotuvę

„Cyberpunk 2077“ pagaliau pasitaisė: po labai ilgos pertrauktos sugrįžta į „PlayStation“ parduotuvę

Lenkijos studija „CD Projekt Red“ teigia, kad pernai pasirodęs jų kurtas žaidimas sugrįš į „PlayStation“ internetinę parduotuvę jau greitu metu. „Cyberpunk 2077“ buvo išleistas pernai gruodį ir problemų su juo tikrai buvo daug, o tiksliau „Xbox One“ ir „PlayStation“ konsolėse jo pažaisti beveik nebuvo įmanoma, todėl „Sony“ nusprendė jį ir pašalinti iš savo internetinės parduotuvės. Visą šį laiką lenkų studijos atstovai aktyviai bendravo su „PlayStation“ atstovais ir panašu, kad savo tikslą jie pagaliau pasiekė.

Daugiau informacijos patys „CD Projekt Red“ nepateikia, o tai reiškia, kad nėra aišku ar naujoje versijoje bus ištaisytos sisteminės klaidos. Šia žinią taip pat patvirtino ir patys „Sony“, tačiau savo pranešime teigia, kad nors ir „Cyberpunk 2077“ bus oficialiai galima įsigyti jų internetinėje parduotuvėje, tačiau jo nerekomenduoja standartinėse ir „slim“ „PlayStation 4“ konsolėse. Jų rekomendacija yra arba „PlayStation 4 Pro“ arba „PlayStation 5“ žaidimų kompiuteris. Pastarajame žaidimas veikė gana neblogai, tačiau kaip ir visur paprasčiausiai dažnai užlūždavo ir išsijungdavo.

Pernai gruodį pasirodęs „Cyberpunk 2077“ tiesiog dominavo gruodžio mėnesio populiariausių žaidimų sąrašuose, nepaisant to, kad techninės jo problemos atbaidė daugelį. Kaip ir minėjau, žaidimas sunkiai veikė ketvirtosios kartos konsolėse dėl sisteminių klaidų arba dažniau vadinamų „bug‘ų“. To pasėkoje, tiek „Microsoft“, tiek „Sony“ visiems įsigijusiems „Cyberpunk“ jų internetinėse parduotuvėse leido jį grąžinti. „Xbox“ prie informacijos apie šį projektą pridėjo įrašą, kad jis turi daugybę techninių problemų, o tuo tarpu „Sony“ ėmėsi žymiai drastiškesnių priemonių.

Pati studija prie „Cyberpunk 2077“ dirbo daugiau nei dešimtmetį ir vadina jį investicija, kurią bus galima pardavinėti dar eilę metų. „CD Projekt Red“ atsisakė savo pačių išgirto internetinio rėžimo, tačiau pabrėžė, kad antrojoje metų pusėje bus išleista versija, kuri bus skirta tik naujos kartos konsolėms. Kad ir kaip ten bebūtų „Cyberpunk 2077“ į „PlayStation“ parduotuvę sugrįžta jau birželio 21-ą dieną.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas