Populiarusis „Assassin's Creed: Ezio Collection“ atvyksta į „Nintendo Switch“, laukti liko nedaug

Rokas Gaidys

2022-01-13, 14:15

0 komentarų
Populiarusis „Assassin's Creed: Ezio Collection“ atvyksta į „Nintendo Switch“, laukti liko nedaug

Per visą savo gyvavimo istoriją „Assassin‘s Creed“ turbūt aukščiausią savo populiarumo tašką pasiekė išleidus „Ezio Collection“, kurioje buvo sujungtos „Brotherhood“, „Revelations“ ir antroji dalys. Pirmieji du iš jų apskritai yra reitinguojami kaip patys geriausi ir panašu, kad „Ubisoft“ tai puikiai supranta. Aišku, kad trilogija pasirodė dar prieš keletą metų, tačiau kūrėjai nusprendė praplėsti horizontus ir netrukus šis žaidimas pasieks dar vieną platformą – „Nintendo Switch“.

„Ubisoft“ oficialiai pranešė, kad būtent šie trys žaidimai, supakuoti į vieną kolekciją, jau ateinantį mėnesį pasirodys ir „Nintendo“ konsolėje, tiksliau jau vasario 17-ą dieną. Čia kaip ir praėjusiose versijose žaidėjams bus taip pat nemokamai pridėtas antrosios „Assassin‘s Creed“ dalies papildinys. Apskritai, galimybė prisigriebti šią žaidimą kelionėje ar apskritai bet kurioje vietoje skamba tikrai neblogai, o su „Switch“ tam problemų nekyla. Žinoma, kad čia žaidimas bus šiek tiek adaptuotas: specialios pultelių „Jay-Con“ funkcijos, liečiamo ekranas bei atnaujinta vartotojo sąsaja ir t.t..

„Assassin's Creed: The Ezio Collection“ yra naujausias franšizės žaidimas, kuris papildys „Nintendo Swtich“ biblioteką. Be jo, čia taip pat galima rasti trečiosios dalies „remastered“ versiją, bei „Rebel Collection“, kuri apjungia „Black Flag“ ir „Rogue“ dalis. Tiesa, nėra aišku ar kiti šios serijos žaidimai pasieks konsolę, nes panašiai buvo bandyta padaryti su „Odyssey“, tačiau dabar ji, dėl neaiškių priežasčių, yra prieinama tik Japonijos regione. Galbūt daugiau reikalaujantys atstovai bus prieinami „Nintendo“ konsolėse per nuotolinę „cloud“ funkciją, tačiau bent jau dabar pilnai užteks „Ezio Collection“.

„Assassin's Creed: The Ezio Collection“ į „Nintendo Switch“ konsoles atvyksta jau vasario 17-ą dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas