Milžiniškas populiarumas „PlayStation 4“ parduotuvėje: vos prieš pusmetį išleistas žaidimas nušluostė visiems nosis

Rokas Gaidys

2021-07-14, 10:00 (atnaujinta 2023-01-17, 15:23)

0 komentarų
Milžiniškas populiarumas „PlayStation 4“ parduotuvėje: vos prieš pusmetį išleistas žaidimas nušluostė visiems nosis

Galima sakyti, ką norite apie „Cyberpunk 2077“, tačiau panašu, kad žmonės tikrai nori jį žaisti. Po daugiau nei pusės metų jis sugrįžo į „PlayStation“ internetinę parduotuvę ir iš karto tapo daugiausiai parsisiųstu iš visų „PS4“ žaidimų. JAV, Kanadoje ir Europoje birželį jis aplenkė tokius grandus kaip „Grand Theft Auto 5“, „FIFA 21“ ar „Minecraft“.

Tiesa, tai neapima „PlayStation 5“ statistikos, nes nesvarbu, kurios kartos konsolėje „Cyberpunk 2077“ yra parsiunčiamas, tačiau vis tiek skaičiuojasi kaip „PlayStation 4“ žaidimas, tačiau panašu, kad pastarosios konsolės savininkai nori jį išbandyti, nes mano, kad dabar jis yra jau sutvarkytas, o patys „Sony“ pradėjo jį oficialiai pardavinėti. Vis dėl to, taip bent jau dabar dar tikrai nėra, nes jis kaip ir neblogai veikia „PS4 Pro“ konsolėje, tačiau galų gale jai vis tiek pritrūks resursų daug reikalaujančiam projektui. Žinoma, kad jis dabar yra ženkliai geresnės būklės, tačiau niekaip neapsiverčia liežuvis pasakyti, kad su juo dabar viskas jau yra gerai.

Kas įdomiausia, kad „Cyberpunk 2077“ visa tai „PlayStation“ parduotuvėje pasiekė beveik be jokios pagalbos iš „Sony“. Jie ne tik nepaskelbė apie žaidimo sugrįžimą, bet jį net buvo sunku pamatyti, nes tarp populiariausių ar kokioje kitoje kategorijoje jo paprasčiausiai nebuvo. Pasirinkus paieškoje „populiariausius“ jis pasirodo tik po kokių 30-ies kitų žaidimų, nepaisant to, kad net patys „Sony“ pripažino, kad jis yra vienas iš perkamiausių.

„Cyperpunk 2077“ tapo masine sėkme pernai, nes per pirmąsias gruodžio savaites buvo parduota beveik 14 milijonų kopijų, tačiau viskas pasikeitė dėl pašalinimo iš „PlayStation“ internetinės parduotuvės ir neigiamų atsiliepimų apie pačią žaidimo kokybę. Dabar pardavimai šiek tiek pakilo (žvelgiant į sąrašą), tačiau patys „CD Projekt Red“ greičiausiai nieko nepraneš kol nebus pasiektas įspūdingas skaičius. Nepaisant to, „Cyberpunk“ dominavimas „PlayStation4“ internetinės parduotuvės sąrašuose praėjus daugiau nei pusei metų nuo išleidimo tikrai nuteikia optimistiškai. Dar geriau yra tai, kad tikriausiai greitu metu turėtume sulaukti žinių apie ilgai žadamą nemokamą papildinį ir žaidimo versiją, kuri bus skirta jau naujos kartos konsolėms.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas