Prasideda „Battlefield 2042“ testavimai, tačiau iš jų informacijos apie šaudyklę beveik nebus

Prasideda „Battlefield 2042“ testavimai, tačiau iš jų informacijos apie šaudyklę beveik nebus

Vienas iš didžiausių šių metų vaizdo žaidimų yra „Battlefield 2042“, kuris po nemažos pertraukos sugrąžins populiarią šaudyklę į moderniąją erą. Paskutiniai du žaidimai, tai yra „Battlefield I“ ir „Battlefield V“ buvo nutaikyti į pasaulinius karus, o dabar buvo nuspręsta ir vėl pabandyti laimę netolimoje ateityje. Likus vos keliems mėnesiams iki oficialaus išleidimo prasidėjo techniniai žaidimo testavimai, kurie vyks jau ateinančiais savaitgaliais. Na ir savaime suprantama, kad kai kuriems testuotojams gali suniežtėti nagai ir jie sugalvos nutekinti su šaudykle susijusią informaciją, tačiau „Electronic Arts“ jiems pateikė griežtą perspėjimą.

„Electronic Arts“ viešųjų ryšių atstovas Adam Freeman savo „Twitter“ paskyroje iš anksto pasidalino perspėjimu tiems, kurie dalyvaus išankstiniame testavime. Pasak jo, visi tie, kurie sugalvos nutekinti informaciją, ateityje negalės dalyvauti kituose „EA“ techniniuose ir „Battlefield 2042“ beta testuose bei jiems gali iš viso būti atimta galimybė žaisti pastarąjį žaidimą. Pasak jo, studija pasiūlė daugybę turinio, tai yra nuotraukų, vaizdo įrašų, kuriais jie galės laisvai dalintis, tačiau visa kita bus griežtai kontroliuojama. Nepaisantiems nurodymų, „Electronic Arts teigs autorinių teisių ieškinius, kurie ypač turėtų pakenkti visiems „youtube“ ar panašaus turinio kūrėjams.

Pasak A. Freeman „Electronic Arts“ nusprendė sugriežtinti informaciją prieš registruotus testuotojus, nes pastarieji dar anksčiau nutekino informaciją, susijusią su „Battlefield 2042“ detalėmis. Panašu, kad studija bent jau dabar nori informaciją išlaikyti paslaptyje. Tiesa, jau ne už ilgo turėtų startuoti „beta“ versijos testavimai, kurie bus prieinami visiems žiūrovams, tačiau apie juos bent jau šiuo metu informacijos nėra.

Apskritai, gauti pakvietimą į „EA“ techninius testavimus yra sėkmės ir prestižo dalykas, o rizikuoti dėl srauto nėra aišku ar verta, nes po to tokia galimybė gali ir nebepasitaikyti. Teisės į ją net gali būti atimtos paprasčiausiai pasidalinus paskyra su draugu ir t.t.. Visi tie, kurie neturės galimybės išbandyti „Battlefield 2042“ testavimų metu, turės laukti spalio 22-osios – oficialios išleidimo dienos.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas