„Pro Evolution Soccer“ smarkiai keičiasi: nuo rudens žaidimas bus nemokamas

Rokas Gaidys

2021-07-22, 07:35

0 komentarų
„Pro Evolution Soccer“ smarkiai keičiasi: nuo rudens žaidimas bus nemokamas

Realių konkurentų „FIFA“ iki šiol neturėjo, o jeigu reikėtų artimiausią parodyti, tai daugelis be abejonių pasakytų, kad tai būtų „PES“. „Konami“ oficialiai pranešė, kad populiarusis futbolo vaizdo žaidimas „Pro Evolution Soccer“ nuo rudens vadinsis „eFootball“ ir bus leidžiamos tik nemokamos skaitmeninės versijos, kurios iš karto bus prieinamos asmeniniams kompiuteriams, „PlayStation 4/5“ ir „Xbox Series/One“ konsolėms, o vėliau ir „Android“ ir „iOS“ išmaniuosiuose įrenginiuose. Dar iki šios žiemos visos versijos palaikys „crossplay“ funkciją, tačiau telefonuose tam bus reikalingas atskiras pultelis.

Po daugiau nei 25-erius metus trukusios „PES“ arba Japonijoje vadinamo „Winning Eleven“ istorijos, „eFootbal“ su „Konami“ priklausančiu „FOX“ žaidimo varikliu turėtų tapti rimtu atsaku „FIFA“ franšizei. Pirminiais duomenimis, visose platformose bus įdiegtas identiškas žaidimas (priešingai nei „Fortnite“), o tai reiškia, jog kiekvienais metais senoji versija bus atnaujinta į naują be jokio papildomo mokesčio. Būtent tą ir patvirtino naujojo projekto vadovas Seitaro Kimura, nes pasak jo, „eFootball“ bus reguliariai atnaujinamas, o kasmetiniai naujos versijos atnaujinimai (panašūs į „FIFA“) bus nemokami.

Jau dabar yra žinoma, kad žaidime iš pradžių bus devyni profesionalūs futbolo klubai (žinomiausi tarp jų „Barcelona“, „Bayern“, „Juventus“, „Man. United“ ir „Arsenal), o daugiau jų pridėta greičiausiai bus jau žaidimo eigoje. Taip pat atsiras „MyClub“ režimas, kuris greičiausiai bus tarsi atsakas „FIFA Ultimate Team“. Nėra aišku, kaip žaidime veiks patys pirkimai už realius pinigus arba vadinama monetizacija, nes yra akivaizdu, kad ji tikrai bus.

Apie kitus žaidimo funkcijas šiuo metu nėra žinoma. Patys „Konami“ praneša, kad daugiau informacijos apie „eFootball“ žaidimą bei internetinius režimus pateiks jau rugpjūčio pabaigoje (gali būti, kad „Gamescom 2021“ parodos metu).

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas