„Respawn Entertainment“ ginkluojasi naujam projektui: ką sumąstė „Apex Legends“ kūrėjai

Rokas Gaidys

2021-07-23, 13:30

0 komentarų
„Respawn Entertainment“ ginkluojasi naujam projektui: ką sumąstė „Apex Legends“ kūrėjai

Nuo pat pirmo išleisto žaidimo, „Respawn Entertainment“ yra viena iš geriausiai vertinamų, su „Electronic Arts“ dirbančių, studijų. „Titanfall“, „Titanfall 2“ vis dar išlieka dalinai populiarūs, o naujausi jų projektai „Apex Legends“ ir „Star Wars Jedi: Fallen Order: nuvedė studiją ir dar neregėtas aukštumas, tačiau panašu, kad jie nežada užmigti ant laurų. Dabar jie pradėjo ginkluotis dar vienam projektui, nes dabar jau yra pradėta formuoti komanda, kuri bus atsakinga už naujo vieno asmens žaidimo kūrimą.

Šiuo pranešimu savo „Twitter“ paskyroje pasidalino studijos kūrybos vadovas Mohammad Alavi. Įraše buvo nurodyta, kad „Respawn“ ieško keturių sričių dizainerių, o tam, kad būtų lengviau pritraukti talentus, jis parašė, kad jie dirbs su visiškai nauju projektu. Tiksliau, kad jie prisijungs prie komandos, kuri kurs vieno asmens žaidimą, tačiau nėra tiksliai nurodyta ar tai bus dar viena pirmo asmens šaudyklė, ar kažkas visiškai naujo.

Jis toliau aiškina, kad žaidimas bus nedidelio mąsto, bet ambicingas, o „Respawn“ studija būtent ir pradėjo nuo to, o dabar puikiai matosi, ką turime šiandien. Savaime suprantama, kad apie naująjį žaidimą šiuo metu informacijos paprasčiausiai nėra, o tai reiškia, kad iki jo išleidimo dienos praeis dar nemažai metų ir greičiausiai tai nebus nauja „Titanfall“ ar „Star Wars Jedi: Fallen Order“ dalis.

Šiuo metu „Respawn“ jau dirba pasidalinę į dvejas atskiras komandas. Viena iš jų visą dėmesį yra sutelkusi į „Apex Legends“ internetinę šaudyklę, o kita į vieno asmens, ne internetinius projektus. Ši komanda bus „Respawn“ studijai trečia (na bent jau iš žinomų), o dar prieš kurį laiką patys „Respawn“ pranešė, kad planuoja kurti naują žaidimą ir tai greičiausiai reiškia, kad dabar jam yra renkami nauji dizaineriai. Kadangi prie šio projekto nedirbs daugybė žmonių, tai naujo „Star Wars Jedi: Fallen Order“ dydžio darbo tikėtis nebūtų realu ir gali būti, kad jis net bus mažesnis nei „Titanfall“, tačiau atsižvelgiant į studijos kūrybiškumą, tai kūrimo procese gali eksponentiškai pasikeisti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas