Rusams ir toliau mažėja žaidimų asortimentas: „Nintendo“ nebepriima atsiskaitymų rubliais

Arnas Balčiūnas

2022-03-06, 08:30

0 komentarų
Rusams ir toliau mažėja žaidimų asortimentas: „Nintendo“ nebepriima atsiskaitymų rubliais

Rusijai ir toliau tęsiant karinius veiksmus Ukrainoje, didėja kompanijų, kurios vienaip ar kitaip atsiriboja nuo Rusijos rinkos. Daugybė bendrovių, jau atsiribojo nuo rusų arba pritaikė kitokius apribojimus, tačiau tai padarė tikrai ne visi.

Praėjus jau daugiau nei savaitei į Rusijos veiksmus pagaliau sureagavo ir „Nintendo“. Kompanijos vadovai nusprendė laikinai išjungti elektroninę parduotuvę, kas reiškia, jog rusai nebegalės įsigyti žaidimų. Tiesa, panašu, kad tokie bendrovės veiksmai gali būti susiję su trečiųjų šalių taikomais ribojimais.

Remiantis „Nintendo“ pateikiama informacija, elektroninė parduotuvė yra laikinai uždaryta, nes įmokų surinkimo bendrovė, kurios paslaugomis buvo naudojamasi, nustojo vykdyti mokėjimus rubliais. Tiesa, kokią platformą naudoja „Nintendo“, norėdami surinkti įmokas, nepateikiama.

Priminsime, jog visai neseniai sankcijas Rusijai pritaikė ir „CD Projekt Red“, o taip pat ir „Electronic Arts“. EA iš pradžių pašalino Rusijos komandas iš FIFA bei NHL žaidimų, o vėliau sustabdė ir visų savo produktų prekybą ne tik Rusijoje, tačiau ir Baltarusijoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas