Šiemet šaudyti galėsite į valias: pasirodys dar vienas „Call of Duty“ žaidimas

Rokas Gaidys

2021-02-11, 10:20 (atnaujinta 2021-04-27, 00:44)

0 komentarų
Šiemet šaudyti galėsite į valias: pasirodys dar vienas „Call of Duty“ žaidimas

Panašu, kad „Call of Duty“ franšizė vis toliau seka įvairių simuliatorių pavyzdžiu, nes kiekvienais metais pristato po naują šaudyklę. Pernai pristatė net dvi, tai yra „Warzone“ ir daugelį maloniai nustebinusią „Black Ops Cold War“, o šiemet iš jų sulauksime dar kažko naujo. Tiesa, detalių apie ją tikrai nėra daug, bet faktas, kad ji pasirodys iki šių metų pabaigos.

Šį kartą naująją dalį kurs nebe „Treyarch“, kuri pernai ir 2018-aisiais pristatė po vieną naują „Black Ops“ instaliaciją, o „Sledgehammer Games“. Pastarieji paskutinį kartą su „CoD“ dirbo prieš keturis metus, tai yra su „Call of Duty: WW2“. Tiesa, pastaruoju metu ši studija dirbo ir su kitais, naujesniais šios franšizės projektais, tačiau naujausiame iš jų pagrindiniu smuiku gros būtent jie kartu su „Activision“. Sunku spręsti, kokie laikai bus atvaizduojami žaidime, bet saugu sakyti, kad tai greičiausiai nebus dar vienas „Black Ops“.

Iki naujausios dalies pristatymo palaukti reiks dar keletą mėnesių, nes atsižvelgiant į tai, kad tiek 2019-ųjų „Modern Warfare“ buvo pristatytas gegužę ir 2020-ųjų „Black Ops Cold War“ rugpjūtį. Tiesa, paskutinis buvo išskirtinis atvejis, kurį pakoregavo „Covid-19“, tai realiausia būtų tikėtis naujojo „Call of Duty“ pristatymo laukti iki vasaros pradžios. Galbūt tai bus sugrįžimas atgal į antrą pasaulinį karą, o galbūt bus pasiūlyta kažkas unikalaus, bet kažko futuristinio kaip „Infinite Warfare“ tikėtis tikrai nėra realu.

Kad ir kaip ten bebūtų, greičiausiai naujasis „CoD“ bus pristatytas gegužę ir pasirodys spalį arba lapkritį. Atsižvelgiant į praeities pavyzdžius, žaidimas bus prieinamas asmeninių kompiuterių, „Xbox One“, „Xbox Series“, „Playstation 4“ ir „Playstation 5“ naudotojams. Pats projektas tikriausiai taip pat bus integruotas į „Warzone“, tačiau kaip atrodys ir kurią epochą atvaizduos vis dar neaišku.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas