„Sony“ formuoja naują studiją: naujienos, kurios turėtų patikti asmeninių kompiuterių savininkams

„Sony“ formuoja naują studiją: naujienos, kurios turėtų patikti asmeninių kompiuterių savininkams

Atrodo, kad „PlayStation“ kova su „Xbox“ ir toliau išlieka pirmoje vietoje „Sony“, tačiau paskutiniu metu jie taip pat nusitaikė ir į asmeninių kompiuterių platformą, nes vis dažniau „PlayStation“ ekskliuzyvai pasiekia „Steam“ platformą ir naujausias iš jų bus kitų metų pradžioje pasirodanti 2018-ųjų „God of War“ versija. Ta proga „Sony“ nusprendė sukurti visiškai naują diviziją, kuri būtent specializuosis „PlayStation“ studijų žaidimų pritaikymu asmeniniams kompiuteriams.

Nuo šiol naujasis prekės ženklas „PlayStation PC“ rūpinsis „PlayStation 4“ ir „PlayStation 5“ ekskliuzyvų perkėlimu į tokias platformas kaip „Steam“ ar „Epic Games“. Šį pavadinimą jau galima rasti „Steam“ platformoje prie „Days Gone“, „Helldivers“ ir dar keleto žaidimų aprašymų. Greitu metu ji pakeis dabar vyraujančią „PlayStation Mobile“, kurią vis dar galima rasti prie keleto projektų („Horizon: Zero Dawn“ ir to paties „God of War“).

Nors šis pasikeitimas nėra didžiulis pokytis iš „PlayStation“ pusės, tačiau iš to galima spręsti, kad „Sony“ į savo sprendimą, susijusį su žaidimų pritaikymu asmeniniams kompiuteriams, žiūri labai rimtai ir greitu metu to sustabdyti tikrai nežada. Puikus to pavyzdys yra vienas iš didžiausių panašaus pobūdžio projektų „God of War“ startas „Steam“ platformoje. Kita vertus, prieš tai ši divizija vadinosi „PlayStation Mobile“ ir šis pasikeitimas galbūt yra susijęs su ateities planais išmaniesiems telefonams.

Apie „PlayStation PC“ divizijos ateities planus informacijos patys „Sony“ daugiau nepateikia. Sklando kalbos, kad ateityje galime tikėtis tokių konsolės ekskliuzyvų kaip „Bloodborne“, „Demon‘s Souls“, „Ghost of Tsushima“ ir net naujo „Gran Turismo“ pritaikymo asmeniams kompiuteriams, tačiau oficialaus atsakymo į šias kalbas „PlayStation“ nepateikė, bet rimtas požiūris į daugiau platformų skamba tikrai neblogai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas