„Sony Interactive Entertainment“ plečiasi: įsigijo „Returnal“ kūrėjų studiją „Housemarque“

„Sony Interactive Entertainment“ plečiasi: įsigijo „Returnal“ kūrėjų studiją „Housemarque“

„Sony Interactive Entertainment“ įsigijo žaidimų kūrėją ir ilgamečių partnerių kompaniją „Housemarque“. Studija, sukūrusi aštuonis „PlayStation“ konsolių žaidimus, tarp jų „Returnal“, „Nex Machina“ ir „Alienation“, yra itin vertinama už didelę patirtį arkadinių šaudyklių žanre, taip pat dėl stiprių kūrybinių ir techninių projektų vystymo galimybių.

„Housemarque“, neseniai išleidę itin populiarų ir išskirtinai „Playstation 5“ skirtą žaidimą „Returnal“, yra įsikūrę Helsinkyje, Suomijoje. Kompanija prisijungs prie pasaulinės „PlayStation Studios“ plėtros operacijos ir bus 13-oji žaidimų kūrybos studija, prisijungusi prie „PlayStation Studios“ šeimos.

„Per daugelį metų studija „Housemarque“ pritaikė savo kūrybinį potencialą įvairiuose „Playstation“ žaidimuose, kurie nuolat demonstravo šios konsolės techninę galią. Šių suomių kūrėjų prisijungimas prie „Playstation Studios“ dar kartą patvirtina mūsų įsipareigojimą skatinti geriausias industrijos kūrėjų komandas ir suteikti naujų patirčių vartotojams „PlayStation“ platformoje“, – sakė Jimas Ryanas, „Sony Interactive Entertainment“ prezidentas ir generalinis direktorius

Hermenas Hulstas, „Playstation Studios“ vadovas, prideda, kad studija „Housemarque“, turėdama geriausių savo klasėje žaidimų kūrimo patirtį, yra puikus indėlis į visą „Playstation Studios“ šeimą. Paskutinis jų žaidimas „Returnal“ sužavėjo „PlayStation“ auditoriją vaiduokliška istorija ir negailestingu pasauliu, todėl „Playstation Studios“ nekantriai laukia darbo kartu su „Housemarque“ komanda ir ambicingų ateities projektų.

Tuo tarpu „Housemarque“ įkūrėjas ir vykdomasis direktorius Ilari Kuittinenas teigia, kad po daugiau nei 15 metų sėkmingo bendradarbiavimo „Housemarque“ džiaugiasi galėdami dar labiau išplėsti savo potencialą, prisijungiant prie „PlayStation Studios“. „Žaidimas „Returnal“ yra mūsų tvirtų ir ilgamečių santykių su „PlayStation Studios“ įrodymas. Jie tiki mumis, todėl suteikia laisvę rizikuoti ir tyrinėti savo kūrybiškumą, kuriant kažką tikrai unikalaus. Nekantraujame „Playstation“ gerbėjams suteikti daugiau šviežių ir naujų įspūdžių.“

Kasdienę studijos veiklą toliau vykdys dabartinė „Housemarque“ vadovų komanda kartu su „PlayStation Studios“ išorinės plėtros komanda. Šio sandorio sąlygos, įskaitant įsigijimo kainą, neatskleidžiamos dėl sutartinių įsipareigojimų.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas