„Sony“ stiprina „PlayStation Studios“ gretas: puikios naujienos asmeninių kompiuterių savininkams

Lukas Snarskis

2021-07-06, 14:35 (atnaujinta 2023-01-17, 15:23)

0 komentarų
„Sony“ stiprina „PlayStation Studios“ gretas: puikios naujienos asmeninių kompiuterių savininkams

„Sony“ valdoma „PlayStation Studios“ ketina skirti daugiau dėmesio žaidimų pritaikymui asmeniniams kompiuteriams. Kompanijos vadovas Hermenas Hulst praėjusį ketvirtadienį paskelbė, jog „Sony“ nusprendė įsigyti „Nixxes Software“ bendrovę. Nyderlandusi įsikūrusi įmonė yra puikiai žinoma dėl įvairių konsolėms skirtų žaidimų pritaikymo „Windows“ kompiuteriams.

„Nixxes“ kompanija yra perkėlusi jau ne vieną žaidimą iš konsolių į asmeninių kompiuterių platformą. Minėtini pavyzdžiai yra „Days Gone“, „Horizon Zero Dawn“, „Predator Hunting Grounds“ ar „Marvel‘s Avengers“. Net neabejojama, kad „Sony“ ruošiasi daugiau dėmesio skirti žaidimų perkėlimui iš „PlayStation“ ekosistemos į PC platformą.

„Mes labai vertiname „Nixxes“ ir esame nepaprastai laimingi, kad tokia patyrusi komanda taps mūsų dalimi. Jie turi aistrą tobulinti žaidimus ir suteikti žaidėjams kuo geresnę patirtį. Tikimės, kad „Nixxes“ bus neatsiejama „PlayStation Studios“ dalis, padėsianti mums susitelkti ties svarbiausiu tikslu, suteikiant mūsų vartotojams kuo geresnę kokybę“,- kalbėjo H.Hulst.

„Sony“ garsėja savo išskirtiniais žaidimais, tad juos galės išbandyti ir turintys asmeninį kompiuterį. Kiek žinoma, dabar „Sony“ užsiima „Uncharted 4“ žaidimo optimizavimu asmeniniams kompiuteriams. Japonų milžinės vadovai supranta, kad žaidimus dar pardavinėjant ir asmeninių kompiuterių žaidėjams pajamos bus tikrai didesnės nei vien iš „PlayStation“ ekosistemos. Tiesiog niekas neturėtų tikėtis, kad konsoliniai žaidimai PC platformai bus siūlomi pirminio išleidimo metu. Jų teks šiek tiek palaukti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas