„Sony“ televizorių ir „PlayStation 5“ turėtojams tai patiks: pristatytos specialios funkcijos, užtikrinančios fantastišką žaidimų patirtį

„Sony“ televizorių ir „PlayStation 5“ turėtojams tai patiks: pristatytos specialios funkcijos, užtikrinančios fantastišką žaidimų patirtį

„Sony“ kartu su savo „BRAVIA XR“ serijos televizorių modeliais pristato kampaniją „Perfect for PlayStation 5“, kuri žymi, kad bendrovės televizoriai turi specialių žaidimų konsolei „PlayStation 5“ pritaikytų funkcijų ir taip užtikrina fantastišką žaidimų patirtį su įtraukiančiais vaizdo ir garso efektais.

„BRAVIA XR“ televizoriai su „Perfect for PlayStation 5“ integracija jau artimiausioje ateityje pasiūlys dvi naujas unikalias ypatybes – „Auto HDR Tone Mapping“ ir „Auto Genre Picture Mode“. Šios funkcijos taps prieinamos metų pabaigoje atnaujinus televizorių ir žaidimų konsolės programinę įrangą.

„Auto HDR Tone Mapping“ funkcija žaidimų konsolę „PlayStation 5“ prijungus prie „BRAVIA XR“ televizoriaus automatiškai parinks optimalius HDR spalvų nustatymus pagal atitinkamą modelį. Taip bus užtikrinama geriausių vaizdo charakteristikų atkūrimas pagal konkretaus modelio technines galimybes, pavyzdžiui, detaliau atrodantys objektai žaidime „Gran Turismo 7“.

Tuo metu „Auto Genre Picture Mode“ padės „BRAVIA XR“ televizoriui nustatyti, kada vartotojas žaidžia, o kada žiūri filmą ar kitą turinį. Pagal tai bus įjungiamas žaidimų režimas „Game Mode“, kuris sumažina signalo vėlavimą, arba parenkamas standartinis režimas „Standard Mode“ žiūrint filmus per interneto platformas ar „Ultra HD Blu-ray“ diskus.

„BRAVIA XR“ televizorių modeliai taip pat palaiko 120 kadrų per sekundę dažnį ir išskirtinio detalumo 4K raišką žaidžiant HDMI 2.1 standartui pritaikytus žaidimus. Be to, Z9J modeliai gali pasiūlyti minimalų iki 6 milisekundžių siekiantį signalo vėlavimą, kuris įgalina greitą reakciją žaidžiant pirmo asmens šaudykles, sporto ir kitus didelio intensyvumo žaidimus.

„Sony“ televizorių serijos „BRAVIA XR“ modeliai geba perteikti ypač realistiškai atrodančius vaizdus su dinamiška spalvine gama ir išskirtiniu kontrastu, o vaizdinę patirtį papildo tiesiai iš akustinio ekrano atkuriamas garsas. Visa tai leidžia pasinerti į patį veiksmo sūkurį žaidžiant žaidimus ar žiūrint filmus.

„BRAVIA XR“ televizoriuose garso patyrimą dar labiau sustiprina tokie „Sony“ produktai kaip namų kino teatro sistema „HT-A9 Home Theatre System“ ar garso projektoriai „HT-A7000“ bei „HT-A5000“.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas