„Stalker 2“ kūrėjai palieka Ukrainos sostinę: paaiškėjo naujoji žaidimų studijos lokacija

MiTech.lt

2022-03-24, 15:25

0 komentarų
„Stalker 2“ kūrėjai palieka Ukrainos sostinę: paaiškėjo naujoji žaidimų studijos lokacija

Šią savaitę anoniminis šaltinis Čekijos žaidimų svetainei „Vortex“ pranešė, kad „Stalker 2“ kūrėjo „GSC Game World“ nariai išvyko į Prahą prašyti verslo licencijos. Šiuo metu studija įsikūrusi Ukrainos sostinėje Kijeve, kuri yra nuolat puolama nuo Rusijos įsiveržimo į šalį. Pavelas Barákas iš Čekijos žaidimų kūrėjų asociacijos sakė, kad grupė pradėjo derybas su GSC po to, kai svarstė galimybę bėgti iš Ukrainos į kaimyninę šalį.

Iš pradžių planuota, kad „Stalker 2“ bus išleistas šį balandį asmeniniams kompiuteriams ir „Xbox“ konsolėms, tačiau buvo atidėtas iki gruodžio mėn. Netrukus po to, kai Rusija įsiveržė į Ukrainą, GSC patvirtino, kad laikinai sustabdė žaidimo kūrimą, kad galėtų teikti pagalbą.

Anksčiau šį mėnesį GSC taip pat subtiliai pakeitė „Stalker 2“ pavadinimą. Pirminis „Heart of Chernobyl“ pavadinimas buvo pakeistas į „Heart of Chornobyl“. Pirmasis yra rusiško miesto vertimas į anglų kalbą, o antrasis yra ukrainietiška rašyba.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas