„World of Warcraft“ kūrėjai pagerbė „Reckful“

„World of Warcraft“ kūrėjai pagerbė „Reckful“

Šių metų Liepą iš šio pasaulio pasitraukė daugeliui „World of Warcraft“ fanų puikiai žinomas „Reckful“. Turinio kūrėjas buvo pasižymėjęs transliacijomis ir turinio kūrimu „Twitch.tv“ ir „Youtube“ platformomose. 31 metų amerikietis taip pat kurį laiką žaidimą žaidė profesionaliai, o tam, kad jis nebūtų pamirštas „Blizzard Enterntainment“ nusprendė jį įamžinti savo naujajame projekte „World of Warcraft: Shadowlands“.

Šio žaidimo naujienų portalas „WoWHead“ teigia, kad naujoje žaidimo ekspansijoje bus pridėtas veikėjas „Reckful“, kuris turės unikalias dialogo galimybes: „World of Warcraft“ vartotojai galės jam sakyti, kad buvo malonu ir vėl tave pamatyti (angl. „It was good to see you again“). Nors ir tai yra gana mažas gestas, bet smagu matyti, kad „Blizzard Entertaiment“ pagerbė šį „WoW“ ir „Heartstone“ puikiai žinomą kūrėją vaizdo žaidimų bendruomenėse tiek iš kūrėjų, tiek ir iš fanų pusės.

„Reckful“ iš pasaulio pasitraukė Liepos 2 dieną ir socialiniuose tinkluose pasirodė žinutės net tik iš jo fanų, bet ir „Twitch.tv“ bei „Blizzard“ atstovų. Transliavimo platformos atstovai teigia, kad Byron‘as „Reckful“ Bernstein‘as buvo vienas iš vadinamųjų platformos „pionierių“ ir padėjo visai industrijai judėti į priekį. Visa žaidimo fanų bendruomenė buvo paveikta tik teigiamai, matant jo nuolatinį tobulybės siekimą, toliau savo pranešime teigė „Blizzard“.

„Shadowlands“ turėtų pasirodyti šių metų rudenį. Tiksli išleidimo data šiuo metu nėra žinoma, tačiau naujoji versija tikrai turėtų pasirodyti Lapkričio mėnesį. Jau šiuo metu „Youtube“ platformoje gausu vaizdo įrašų, kuriuose populiarūs „Twitch“ vartotojai ir žaidimo beta versijos testuotojai aplanko paminėtąjį veikėją. Smagu matyti, kad „Reckful“ nebus pamirštas ir jo atminimas bus visam laikui įamžintas „World of Warcraft“ žaidime.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas