„Xbox Game Pass“ savininkai turi kuo džiaugtis: jų laukia vienas populiariausių praėjusių metų vaizdo žaidimų

Rokas Gaidys

2021-09-29, 09:25 (atnaujinta 2021-10-01, 11:03)

0 komentarų
„Xbox Game Pass“ savininkai turi kuo džiaugtis: jų laukia vienas populiariausių praėjusių metų vaizdo žaidimų

Dar pernai rugsėjį „Square Enix“ kartu su „Crystal Dynamics“ pristatė iki tol neregėto mąsto žaidimą „Marvel‘s Avengens“, kuris žadėjo velniškai daug, tačiau kaip greitai atsirado, taip ir buvo pamirštas daugelio žaidėjų. Priežasčių tam tikrai buvo daug ir į jas gilintis, nemanau, kad yra verta, tačiau dabar viskas gali ir pasikeisti, nes jau nuo rytojaus jis bus nemokamas visiems „Xbox Game Pass“ prenumeratoriams.

Ir čia nebus apsiribojama tik „Xbox“ konsolėmis, nes be jų jis taip pat bus prieinamas asmeniniuose kompiuteriuose bei „Cloud Game“ paslaugos naudotojams. Be to tai bus ne tik originali žaidimo versija, nes prie jos bus pridėti ir visi iki šiol išleisti papildiniai, o tarp jų ir dar rugpjūtį pasirodžiusi „War for Wakanda“ ekspansija. Panašu, kad ir ateityje pasirodantys atnaujinimai bei nauji herojai taip pat papildys „Xbox Game Pass“ prenumeratos versiją.

Trumpai tariant, visi „Xbox Game Pass“ naudotojai gaus beveik pilną versiją, tačiau negalės išbandyti „Žmogaus Voro“ papildinio, kuris bus išskirtinai prieinamas visiems „PlayStation“ ir pasirodys dar šiemet. Tačiau ir be to jiems bus ką veikti, nes jau dabar be originaliųjų herojų žaidime taip pat yra dar kovą pristatytas „Hawkeye“ papildinys.

Kadangi „Marvel‘s Avengers“, nepaisant nuolatinių atnaujinimų, nesugeba išlaikyti nuolatinės žaidėjų bazės, tai šis žingsnis yra net labai sveikintinas, nes „Xbox Game Pass“ naudoja tikrai nemažai vartotojų. Tačiau čia iškyla ir kita problema, tai yra ar didžioji dalis prenumeratorių nebus jau jį išbandę, nes žaidimas gyvuoja daugiau nei metus. Na, o jeigu šis žingsnis pasiteisins, tai galbūt tai paskatint kūrėjus dar daugiau dėmesio skirti projekto palaikymui ir pristatyti dar daugiau pamėgtų „Marvel“ veikėjų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas