„Xbox“ savininkams tai nepatiks: naujojo „Bethesda“ žaidimo dar teks palaukti

„Xbox“ savininkams tai nepatiks: naujojo „Bethesda“ žaidimo dar teks palaukti

Praėjusią savaitę vyko „State of Play“ renginys, kuriame buvo pristatinėjami būsimi „PlayStation“ žaidimai. Savaime suprantama, kad daugelis tikėjosi kokių nors naujienų apie naująjį „God of War“, tačiau dar prieš jam įvykstant buvo pranešta, kad to tikrai nebus. Buvo aišku, kad ir vėl bus rodomi mažiau žinomi projektai ir pabaigoje bus pademonstruota kažkas tikrai įsimintino. Taip ir buvo, nes pabaigai buvo pasirinktas beveik 10-ies minučių trukmės klipas, kuriame buvo demonstruojamas naujausias, dabar jau „Microsoft“ valdomos studijos „Bethesda“, žaidimas „Deathloop“.

Nebuvo didžiulė paslaptis, kad jau rugsėjo 14-tą dieną šis daug žadantis „Arkane“ naujausias projektas išvys dienos šviesą, o taip pat buvo aišku, kad „Xbox“ savininkai juo džiaugtis galės vėliau nei „PlayStation 5“ ar asmeninių kompiuterių naudotojai, tačiau dabar paaiškėjo, kad „Deathloop“ „Microsoft“ žaidimų kompiuteriuose pasirodys tik lygiai po metų, tai yra 2022-ųjų rugsėjo 14-tą dieną. Atsižvelgiant į tai, kad pastarieji planuoja visus naujus „Bethesda“ žaidimus prijungti į savo prenumeratą „Xbox Game Pass“, tai ir šis projektas neturėtų būti išimtis, tačiau tai įvyks tik kitais metais. O taip gali iš viso ir nenutikti, nes dar nėra atskleidžiama jokios informacijos apie sandorį tarp „Bethesda“ ir „PlayStation“.

„Deathloop“ buvo pagrindinis „State of Play“ transliacijos akcentas, kurioje jam buvo skirta beveik 10 minučių, o per jas buvo pademonstruota daugybė žaidimo elementų. Be to, taip pat buvo pranešta apie naująją „Death Stranding: Director‘s Cut“ versiją, „battle royale“ tipo žaidimą „Hunter‘s Arena: Legends“ bei dar keletą kitų mažiau žinomų vaizdo žaidimų. Grįžtant prie pagrindinės naujienos, tai panašumų tarp „Deathloop“ ir kito prancūzų studijos projekto „Dishonored“ tikrai toli ieškoti nereikia, o atsižvelgiant į pastarojo sėkmę, tai galima teigti, kad asmeninių kompiuterių ir „PlayStation 5“ savininkų rugsėjo 14-tą dieną lauks tikra šventė.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas