Žaidimų gerbėjų laukia dar viena staigmena: netrukus pasirodys „Nintendo“ naujiena

MiTech.lt

2021-05-31, 07:45

0 komentarų
Žaidimų gerbėjų laukia dar viena staigmena: netrukus pasirodys „Nintendo“ naujiena

Žaidimų gerbėjų šiemet laukia dar viena smagi naujiena, o pastaroji turėtų patikti tiems, kurie mėgsta portabilius žaidimų įrenginius. Kaip skelbia „Bloomberg“, „Nintendo“ ruošia naują nešiojamą žaidimų kompiuterį - „Nintento Switch Pro“, o jo išleidimas numatytas dar šių metų rugsėjį.

„Nintendo“ nori šį žaidimų kompiuterį pademosntruoti birželio mėnesį, prieš „E3 2021“ parodą, kurį startuos birželio 12 dieną. „Switch Pro“ (pavadinimas dar nėra patvirtintas) masinė gamyba turėtų startuoti liepos mėnesį ir pilnus pajėgumus pasieks ketvirtame ketvirtyje. Teigiama, kad „Nintendo“ pavyko užsitikrinti gerą komponentų tiekimą, nepaisant to, kad rinkoje dabar yra lustų trūkumas. Dėl šios priežasties taip niekada ir nepamatėme originalios „Nintendo Switch“ konsolės kainos sumažinimo. Prognozuojama, kad ir „Switch Pro“ žaidimų kompiuteris kainuos 299 JAV dolerius.

Pranešama, jog „Nintendo Switch Pro“ turės 7 colių 1280 x 720 raiškos OLED ekraną. Kompiuteriuką varys NVIDIA lustas. Manoma, kad grafika bus naujos kartos, o jos kodinis pavadinimas yra „Ada Lovelace“. „Switch Pro“ taip pat gebės vaizdą transliuoti į kitus įrenginius. Tai turėtų būti daroma 4K raiška pasitelkus DLSS.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas