Žaidimų kūrėjai tapo didvyriais: japonai apdovanojo „Ghost of Tsushima“ autorius

Žaidimų kūrėjai tapo didvyriais: japonai apdovanojo „Ghost of Tsushima“ autorius

Pernai pasirodęs tik „PlayStation“ skirtas žaidimas buvo ypač teigiamai įvertintas beveik visų, kurie jį bandė ir tikrai ne be reikalo: milžiniškas ir išskirtinis atviras pasaulis, įdomi istorija bei puikiai atvaizduotas 13 amžiaus Japonijos periodas. Dabar jau nenuostabu, kad šiuo metu jis turi įspūdingą fanų bendruomenę, kuri yra tikrai verta dėmesio. Pastarieji, dar prieš kelis mėnesius surinko sumą, kuri buvo reikalinga „Torri“ šventyklos remontui, tiksliau buvo suaukota net penkis kartus didesnis pinigų kiekis nei reikėjo.

Panašu, kad vietiniai gyventojai nežada likti skoloje, nes jie greitu metu pagerbs du „Ghost of Tsushima“ projekto vadovus. „Sucker Punch“ atstovai N. Fox ir J. Connell taps oficialiais turizmo ambasadoriais Tsušimos saloje, Nagasakyje. Regiono meras H. Hitakatsu teigia, kad būtent jie išpopuliarino šios Japonijos teritorijos vardą ir istoriją išskirtiniu ir nuostabiu būdu, nes iki tol net didžioji dalis japonų nelabai žinojo apie mongolų invazijos laikotarpį, o dabar apie tai jau žino visas pasaulis.

Taip pat H. Hitakatsu teigia, kad tai yra pirmas kartas, kai ši garbė yra suteikiama ne Japonijos gyventojams. Tiesa, oficiali ceremonija kaip buvo įprasta dabar neįvyks dėl savaime suprantamos priežasties, tai yra „Covid-19“, bet „Sucker Punch“ atstovai bus apdovanoti virtualiai. „Ghost of Tsushima“ išpopuliarino šią salą visame pasaulyje ir grįžtant prie vienos iš šventyklos remonto, tai didžiąja jam reikalingą sumą suaukojo būtent šio žaidimo fanai, teigia jos kunigas.

Šiuo metu sklando kalbos apie tai, kad „Sucker Punch“ dirba prie „Ghost of Tsuschima“ tęsinio. Pasirodžiusios kelios naujos darbo pozicijos leidžia manyti, kad dabartinis žaidimas tikrai nėra pabaiga Tsušimos istorijoje, nes net vienos iš jų aprašyme buvo nurodyta, kad kandidatas turi būti būtinai bandęs šį 2020-ųjų liepą pasirodžiusį šedevrą ir pažymėtų noru rašyti istorijas apie feodalinių laikų Japoniją. Tiesa, dar niekas nėra oficialiai patvirtina, bet panašu, kad tai nebus paskutinė samurajų istorija Japonijoje, kurią kurs ši studija.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas