Žinios apie „Prince of Persia“: kada galima tikėtis legendinio žaidimo atgimimo?

Žinios apie „Prince of Persia“: kada galima tikėtis legendinio žaidimo atgimimo?

Pirmą kartą „Prince of Persia“ pasirodė dar 1989 metais ir buvo kažkas naujo, ko niekas dar nebuvo matęs. Gal tai ir tais metais nebuvo pats didžiausias grafikos stebuklas, bet istorija, kuri nukelia į senovės Persiją - buvo kažkas negirdėto. Žinoma, kad po to sekė ne vienas jos tęsinys, o dar rugsėjį „Ubisoft“ paskelbė apie „Prince of Persia: Sands of Time“ sugrįžimą, kuris turėjo pasirodyti jau visai greitai, tai yra kovo mėnesį.

Savo oficialiame pranešime „Ubisoft“ oficialiai patvirtino, kad legendinės 2003-ųjų metų „Prince of Persia“ versijos prikėlimas naujam gyvenimui nepasirodys kovą, kaip buvo planuota, bet jau antrą kartą bus nukeltas. Šį kartą net nėra nurodyta tiksli jo išleidimo data, tačiau aišku, kad tai nebus ankščiau planuota kovo 18-toji.

Toliau savo „Twitter“ paskyroje „Ubisoft“ teigia, kad jie iš karto po žaidimo pristatymo rugsėjį susilaukė daugybės teigiamų atsiliepimų ir dėl šios priežasties jie nusprendė ilgiau padirbėti su šiuo projektu. Pasak jų, visas papildomas laikas bus skirtas projekto vystymui ir užtikrinimui ir kad jis smarkiai neatitrūktų nuo originalo šaknų. Suprantama, kad kartais žaidimui, kuris ne tik pagerins originalo grafiką, leis pamatyti herojų iš kitos kameros pusės bei pakeis jo valdymą, kartais reikia daugiau laiko nei sukurti visiškai naują.

Tiksli projekto pasirodymo data nėra nurodyta, tik yra teigiama, kad projektas pasirodys tarp 2021-ųjų balandžio ir 2022-ųjų kovo. Tiesa, tai nėra pirmasis „Ubisoft“ projektas, kuris šiais metais yra nukeliamas, nes iki šiol nėra žinoma tiksli visų laukiamų „Far Cry 6“ ir „Rainbow 6 Quarantine“ išleidimo diena. „Prince of Persia: The Sands of Time Remastered“ bus prieinamas asmeninių kompiuterių, „PS4“ ir „Xbox One“ savininkams, o apie naujos kartos konsolių versijas šiuo metu informacijos kūrėjai nepateikia.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas