Norite telefonams skirtus žaidimus išbandyti savo kompiuteryje? Turime paprastą sprendimą tam

Norite telefonams skirtus žaidimus išbandyti savo kompiuteryje? Turime paprastą sprendimą tam

Žaidimai išmaniesiems telefonams tampa vis geresni ir geresni, o dar įdomiau tai, jog ne visi jie yra pritaikyti kitokio tipo įrenginiams, pavyzdžiui, kompiuteriams ar žaidimų konsolėms. Daugeliui, tikriausiai ne kartą, kilo klausimas kaip perkelti „Android“ platformoje esančius žaidimus į savo kompiuterį ir žaisti juos būtent taip, o ne telefone.

Šiandien papasakosime kaip galite mėgautis mėgstamiausiais „Android“ išmaniesiems telefonams skirtais žaidimais tiesiai iš savo kompiuterio. Tai yra gerokai paprastesnė procedūra nei gali pasirodyti, o tam reikės vienos papildomos programos – tai „BlueStacks“, kurie prieinama „Windows“ ir „macOS“ operacinėse sistemose. Taigi, pradėkime.

Visų pirma, Jums reikia nukeliauti į „Bluestacks“ internetinę svetainę iš savo kompiuterio ir tuomet atlikti šiuos žingsnius:

  1. Spauskite „Download Bluestacks 5“ („macOS“ platformoje prieinama „Bluestacks 4“ versija) mygtuką, kurį galite rasti viršutinėje puslapio dalyje, dešinėje. Paspaudus, automatiškai prasidės atsiuntimo procedūra (Jūs gausite tinkamą versiją savo kompiuteriui).
  2. Atsidarome atsisiųstą failą, kurį galite rasti Jūsų kompiuterio siuntinių kataloge. Priklausomai nuo to ar naudojatės „Windows“ ar „macOS“ operacine sistema, atlikite visus reikiamus įdiegimo veiksmus.
  3. Įdiegimo procedūra gali užtrukti kiek ilgiau, tačiau kuomet ji bus baigta – galėsite įsijungti įdiegtą „Bluestacks“ ir taip atsidursite specialioje aplinkoje.
  4. Norėdami įdiegti pirmuosius „Android“ žaidimus, spauskite ant „Play Store“ mygtuko.
  5. Prisijunkite prie savo „Google“ paskyros, kurią naudojate savo telefone. Tai leis Jums parsisiųsti norimus žaidimus.

Norint naudotis „Bluestacks“ programa, Jums privaloma prisijungti prie savo „Google“ paskyros. Jeigu to nepadarysite – negalėsite įdiegti norimų žaidimų. Tolimesnė procedūra vyksta analogiškai kaip ir išmaniajame telefone:

  1. Susirandate norimą įsidiegti žaidimą ir spaudžiate „Install“ mygtuką.
  2. Po sėkmingo žaidimo įrašymo galite spausti „Open“ žaidimų parduotuvėje arba ant pasirinkto žaidimo piktogramos, kuri atsirado „Bluestacks“ programos pagrindiniame lange.

Verta pastebėti, jog priklausomai nuo Jūsų pasirinkto žaidimo, vaizdas bus pritaikytas pagal Jūsų kompiuterio ekraną. Jeigu žaisite paprastesnius žaidimus, tokius kaip puzlių dėliojimas ar pan., tuomet tikėtina, kad vaizdas bus pritaikytas vertikaliai. Žinoma, jeigu norėsite išbandyti aukščiausios klasės žaidimus, greičiausiai galėsite mėgautis vaizdu per visą Jūsų kompiuterio ekraną.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas