Geriausias elektrinis dviratis - už centus ir iš Lenkijos sandėlio

Geriausias elektrinis dviratis - už centus ir iš Lenkijos sandėlio

Elektriniai dviračiai, kaip ir paspirtukai, jau seniai nebėra brangus malonumas. Jais užverstas internetas, o neturėjimas tokio produkto savo asortimente daugeliui kiniškų technologijų kompanijų prilygtų kvailystei. Tačiau problema tame, jog tie visi pigūs produktai yra daugiau mažiau panašūs - panašiai kainuoja, turi panašius trūkumus ir netgi atrodo kone identiškai. Taigi, ką belieka daryti tiems, kas nori kažko kokybiškiau ir ypatingiau? Jei esate vienas šių žmonių, turime pasiūlymą kaip tik jums.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą GKB517S, itin kokybišką ir iki 100km vienu įkrovimu nuvažiuojantį „FIIDO D11” dviratį įsigysite vos už 859,99 euro. Į kainą įskaičiuotas pristatymas iš Lenkijos sandėlio, tad prekė jus pasieks ne tik labai greitai, bet ir be jokių papildomų mokesčių.

Be to, pardavėjas prekybos pradžios Europoje proga siūlo laimėti vieną iš 5 „FIIDO D11” dviračių. Viskas, ką jums reikia padaryti, norint dalyvauti loterijoje, tai paspausti šią nuorodą ir atlikti keletą nesudėtingų veiksmų.

Daugiau apie „FIIDO D11”

„FIIDO” galbūt lietuviams nėra labai gerai žinomas gamintojas, tačiau Kinijoje jis jau spėjo pagarsėti kaip itin kokybiškų elektrinių dviračių prekės ženklas. Bendrovė nesimėto tarp skirtingų produktų gamybos, tad visus savo resursus išnaudoja būtent elektrinių dviračių tobulinimui ir kūrimui.

„FIIDO D11” yra vienas bendrovės flagmanų ir tai galima pastebėti vien iš dizaino. Šis dviratis atrodo kur kas geriau nei jo kiniški broliai, primenantys ne dviračius, o peraugusius elektrinius paspirtukus ar tuos kelioninius mažaračius. Solidus ir tvirtas aliuminio rėmas bus ilgaamžis, neturės korozijos problemų ir atlaikys net ir daugiau sveriančius asmenis. Visgi geriausia dalis yra tai, jog „FIIDO D11” rėmas per vidurį gali būti sulenkiamas, taip stipriai sumažinant dviračio matmenis ir leidžiant jį pasiimti į kelionę.

Kadangi gamintojas „FIIDO D11” pozicionuoja kaip komfortišką ir ilgoms kelionėms skirtą transporto priemonę, neįmanoma nepastebėti didžiulių ir plačių 20" padangų. Jos padės kur kas užtikrinčiau važiuoti per kelio nelygumus, žvyrą, purvą ir bet kokį kitą paviršių.

Kalbant apie techninius duomenis, svarbu paminėti 250W galios elektrinį motorą. Galbūt iš pirmo žvilgsnio pajėgumas neatrodo didelis, tačiau, kompanijos teigimu, dviratyje montuojama 7 bėgių „Shimano” sistema leidžia transporto priemonei važiuoti ne prasčiau, nei joje sumontavus 450W variklį.

Kita vertus, juk dviratis yra dviratis ir kartais norisi tiesiog paminti pedalus, o ne važiuoti lyg kokiu mopedu. „FIIDO” pagalvojo ir apie tai - dviračio savininkas gali rinktis iš 3 važiavimo režimų: visiškai mechaninio (tik minant pedalus), pusiau elektrinio (variklis padeda pedalus minti lengviau) ir visiškai elektrinio.

„FIIDO D11” viduje montuojama didžiulė 11,6Ah baterija pasižymi dideliu 85% efektyvumu ir leidžia nuvažiuoti net iki 100km vienu įkrovimu. Nors tokiam atstumui pasiekti greičiausiai reikėtų idealių važiavimo sąlygų, akumuliatoriaus suteikiamas 60km atstumas realiame gyvenime skamba išties įspūdingai. Tik pagalvokite, kiek kartų pirmyn ir atgal galėtumėte suvažinėti į darbą ar išsiruošti į kokį didelį žygį. Maloni detalė yra tai, kad akumuliatorius montuojamas sėdynės stove, todėl nebūtina dviračio temptis į biurą - pakanka išimti sėdynę ir ją pasiimti su savimi. Be to, tai veikia ir kaip papildoma apsauga - piktavaliams kils kur kas mažesnė pagunda nugvelbti sėdynės neturintį netipiškai atrodantį dviratį.

Gera žinia ir tai, jog „FIIDO D11” pirkėją pasiekia visiškai paruoštas naudojimui. Jame yra ir greitį bei įkrovą rodantis ekranėlis, apšvietimo sistema ir svarbiausia - galingi stabdžiai. Turėdama galvoje dviračio klasę, kompanija nusprendė nepagailėti pinigų ir sumontuoti dvigubus diskinius stabdžius tiek priekyje, tiek gale. Tai stipriai padidina stabdymo efektyvumą lekiant nuo kalno ar netikėtai išnirus nenumatytai kliūčiai.

Pasvėrus viską, „FIIDO D11” yra puikus pasirinkimas - jis kainuoja mažiau nei kokybiškas kasdienis dviratis be elektrinio variklio bei siūlo didelį universalumą, kuriam prilygti negali praktiškai niekas. Juo labiau, kai šiuo metu jį galite įsigyti už puikią kainą.

Taigi, nepraleiskite šio nuostabaus pasiūlymo ir paskubėkite pasivažinėti prieš ateinančią žiemą. Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą GKB517S, itin kokybišką ir iki 100km vienu įkrovimu nuvažiuojantį „FIIDO D11” dviratį įsigysite vos už 859,99 euro. Į kainą įskaičiuotas pristatymas iš Lenkijos sandėlio, tad prekė jus pasieks ne tik labai greitai, bet ir be jokių papildomų mokesčių.

11 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Minde

Blogiausia su purvasargiais. Gale taško ant nugaros, priekyje ant kelnių. Reikėjo prailginti lankus (sparnus).
Kompiuteris gale/ priekyje neapsaugotas nuo vandens.
Padangos nepritaikytos važiuoti per sniegą.
Nuvažiavau tik 1500 km (viso)

Mindaugas

Nu straipsnio sutoriui reiktu pradines klases kursa pakartot, UZ CENTUS vos ne 1k euru centai matai jam.

Jonas D.

Su tokiomis "click bait" antraštėmis padaroma daugiau žalos, nei naudos. Paspaudimų skaičius padidinamas, tačiau sukuriamas atmetimo jausmas ir pats produktas/informacija tampa neigiami. Tokia strategija pateisinama žurnalistikoje tik bulvarinėse temose. Rimtų tyrimų, rimtų temų straipsnių antraštės neša galingą žinią, kuri ir pritraukia įsigilinti, bet tikrai ne pigų palyginimą ar asociaciją.
Matosi, kad šiame portale vyrukams labai trūksta žurnalistikos žinių ir labai dažnai patys sau į kojas šaudo net ir su turiniu. Nebent taikomasi pakeisti puslapio veidą, tuomet jums puikiai sekasi.

Objektyviai

Gerbiami daunai, centai, tai sumos iš kuriu susideda eurai, o jusu, ubagu, pateiktas pasiulymas kainuoja ne centus, o arti tukstanciu sumos, taigi vadovaujantis jusu suvokimu apie pinigus, suprantu, jog visi kiti aprasyti dvirates priemones privalumai ir niuansai yra absoliuciai neatitinkantis tikroves ir kaip suprantu yra visiskai prastas daiktas per prievarta grudamas vartotojui, kadangi kaip jau rasiau auksciau, autoriu suvokimas apue pinigus yra keistai ligotas ir neatitinkantis realybes, taigi ligoto autoriaus mintis apie dvirati vercia susimastyti apie autoriu ir jo zodziu pagrindyma.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas