Nemokamą „YouTube“ turinį be reklamų galite pamiršti: „Google“ ėmėsi veiksmų prieš daugelio pamėgtą programėlę

Lukas Snarskis

2022-03-14, 13:20 (atnaujinta 2023-01-14, 16:33)

27 komentarai (-ų)
Nemokamą „YouTube“ turinį be reklamų galite pamiršti: „Google“ ėmėsi veiksmų prieš daugelio pamėgtą programėlę

Norint žiūrėti „YouTube“ platformoje įkeltus vaizdo įrašus be reklamų – reikalinga „Premium“ narystė. Žinoma, daugelis tikriausiai žino ir tokią programėlę „YouTube Vanced“, kuri leisdavo mėgautis mėgiamu turiniu be jokių papildomų mokesčių, tačiau tai, panašu, kad taps istorija.

Dar visai neseniai, „Google“, kuriai ir priklauso „YouTube“, kreipėsi į „YouTube Vanced“ kūrėjus, kad jie pašalintų visas nuorodas į JAV technologijų milžinės valdomą platformą, o taip pat pasikeistų savo logotipą. Kitaip sakant, „Google“ ėmėsi veiksmų, jog sustabdytų „Vanced“ programėlės veikimą ir, panašu, kad jiems pavyko.

Šiandien „YouTube Vanced“ programėlės kūrėjai paskelbė apie savo veiklos stabdymą, o žinute apie tai buvo pasidalinta socialiniame tinkle „Twitter“. Kaip teigiama pranešime, „Vanced“ stabdo savo veiklą, o artimiausiu metu bus pašalinti ir aplikacijos atsisiuntimo nuorodos.

„Mes žinome, kad tai nėra kažkas, ką jūs norėjote iš mūsų išgirsti, tačiau tai yra tai ką mes turime padaryti. Dėkojame jums už palaikymą, kurio sulaukėme per visus šiuos metus“, - teigiama „Vanced Official“ paskyroje.

„YouTube Vanced“ programėlė buvo itin populiari tarp tų, kurie nenorėjo mokėti už „YouTube Premium“ prenumeratą. Kaip bebūtų, panašu, kad galimybė nemokamai ir be reklamų žiūrėti visą „YouTube“ turinį keliaus į užmarštį. Tiesa, bent jau kol kas, tie kas turi įsidiegę pastarąją programėlę savo telefone – viskas turėtų ir toliau veikti. Kaip bebūtų, tikėtina, kad tai truks nebeilgai.

27 komentarų

Janonis

Su mozilos iskiepiais, nzn kiek laiko jau ziuriu uoutuba per tel, nei reiklamu matau, ir ekranas isjungtas gali buti viskas be jokiu problemu, o ta apsa pirma karta girdziu :)

Syskey

Kokia bėda, 15 metu nesu matęs reklamos per YT. Telefoniniam luzeriams tegul rodo, telefonas tik skambučiams, kitu atveju nešiojatės sekimo įrangą kišenėje, bet ar zombiai/avys supras.

Aurimas

Tas? Tai tiesa kad, kišamos tiesiogine to žodžio prasme, reklamos jau nebeįmanoma darosi kas? Keisčiausi niekas ju net, nežabojama ji yra tesiog įkūriai brukamos jos..

Lankytojas

5sec reklama, big problem. Puse dienos praleisti ieskant kaip nuhakint reklamas ok. Speju cia tokie audi, vw vairuotojai taip daro :D prie ko cia marke? Kam reikia supras.

Aa

Na nereik jaudintis,uzdarys vanced atidarys manced ar tanced,vistiek atsiras gudruoliu.tuo labiau yra vpn ir ta pati premium galima paimt uz 1eur

Gintaras

Žmonės nenusiteikę prieš reklamą, žmonės yra prieš įkyrią reklamą. Todėl ir naudoja įvairius įrankius jai blokuoti.

Antireklamininkas

ziurejau ir ziuresiu be reklamu, wanced nedirbs ziuresiu per vlc player. Yra 1000 budu nematyti supistos reklamos

Snake

Nezinau kas cia kam neveiks senai ziuriu ta youtube be reklamu reike ir su pc moket naudotis ne tik turet.

Bereklamis

Reikia ir zinoti kad Vanced yra mobilioji programele, o ne narsykles add-on'as ant kompiuterio, pries rasant.

Andromeda

Tiesiog Brave naršyklę įsirašykit. Blokuoja reklamas, gali groti YouTube išjungus ekraną.

Jonas

Ha ha... Naudokit ad blocker ir žiūrėkit be reklamų!

Jay

Vanced blokavo ir tuos užpisančius raid shadow legends adsus tai premium nepadės kai pačiam video yra reklamos. Su vanced galėdavai tą apeit

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas