Kinai sukūrė monitorių, kokio pasaulyje dar nebuvo: nestandartinis ekrano pasirinkimas už protu nesuvokiamą kainą

TopCom.lt

2022-12-13, 15:02

5 komentarai (-ų)

Kinijos kompanija „Dasung“ pristatė nestandartinių savybių „Paperlike U“ monitorių. Vietoj įprastos IPS arba AMOLED matricos jame naudojamas lenktas monochrominis ekranas, pagrįstas elektroniniu rašalu, o jo kaina prilygsta pažangiems žaidimų modeliams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai sukūrė monitorių, kokio pasaulyje dar nebuvo: nestandartinis ekrano pasirinkimas už protu nesuvokiamą kainą

„Dasung Paperlike U“ gavo 25,3 colio E-Ink ekraną su 3200×1800 pikselių skiriamąja geba ir 4000R išlenkimu. Deklaruojamas palaikymas technologijos Turbo Ink Screen, kuri, pasak gamintojo, suteikia atnaujinimo dažnį, panašų į LCD monitorių.

Naujovė turi tris foninio apšvietimo spalvų temperatūros režimus (jei yra pasirinktoje modifikacijoje) – šaltą, šiltą ir mišrų. Jį taip pat galima išjungti dirbant ryškioje šviesoje: skirtingai nei LCD matricos atveju, tuomet tekstas nebus neįskaitomas.

Monitorius metaliniame korpuse sveria 3,3 kg. Prietaisą gamintojas vadina pirmuoju pasaulyje e-ink ekranu su belaidžiu ryšiu.

Kinijos rinkoje „Dasung Paperlike U“ bus galima įsigyti keturių konfigūracijų:

5 komentarų

jonas

kinijai niekas neprilygsta gudrŭs ir darbštŭs žmonės ne kaip kitų šalių ar europos tinginiai.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas