„Huawei Watch GT 3 Pro” apžvalga: grožis pirmoje vietoje

Ignas Petrikonis

2022-05-30, 13:00 (atnaujinta 2022-11-29, 01:56)

1 komentaras
„Huawei Watch GT 3 Pro” apžvalga: grožis pirmoje vietoje

Nežinau, kas pastaruoju metu vyksta su „Huawei”, bet apima nuojauta, kad jų būstinėje kažkam išsivystė išmaniųjų laikrodžių leidimo priklausomybė. Praėjusių metų birželį pasirodė „Watch 3” serija, o rinkai dar nespėjus šių modelių persisotinti prieš pat didžiąsias metų šventes juos į pensiją išleido naujieji „Watch GT 3”. Kuo jie skiriasi? Kol aiškinatės, šekit „Watch GT Runner”. „O čia kas toks?”, nebesvarbu, nes gegužės 18 d. Lietuvoje debiutavo patys pačiausi „Watch GT 3 Pro”.

Nereikia būti dideliu analitiku, kad pasakytum, jog Kinijos milžinei ši įrenginių kategorija tapo savotišku dirbtinės plaučių ventiliacijos aparatu, neleidžiančiu numirti nuo sankcijų nulemto išmaniųjų telefonų gamybos kolapso. Ir ko jau ko, bet užsilenkti jam „Huawei” negali leisti. Tačiau ar bendrovė tikrai nepersistengia ir „Watch GT 3 Pro” išties gali pasiūlyti dar kažką, ko neturėtų mano simpatijas pelnę ir dar nepasenę jo broliai? O gal jie tėra tik tarpinė stotelė prieš vasarinius „Huawei Watch 4”? Visa tai panagrinėsime apžvalgoje.

Dizainas

Kadangi technologijų apžvalgininkų gretose vis dar dominuoja vyrai, gamintojai jiems dažniausiai išsiunčia didesnę išmaniojo laikrodžio versiją, todėl mažesniam ar moteriškam riešui skirti modeliai nepelnytai lieka prožektorių šviesos šešėlyje. Šįkart iš „Huawei” gavau abi „Watch GT 3 Pro” modifikacijas, todėl galėsiu aprašyti jų skirtumus.

Ką jau ką, bet Kinijos milžinė moka kurti išmaniųjų laikrodžių dizainą. Realiai, trūksta žodžių - paskutiniu metu apima toks jausmas, kad „Huawei” varžosi pati su savimi. Kol „Apple” ir „Samsung” krypsta į minimalizmą, „Watch GT 3 Pro” pritrenkia savo prašmatnumu. Mažesnysis 43mm variantas, lyg kokie blizgantys dantys, akina baltumu. Tiek korpusas, tiek apyrankės nareliai pagaminti ne iš kokio nors metalo, o iš tikrų tikriausios keramikos. O kad ekstravagancijos jau tikrai niekam maža nepasirodytų, „Huawei” nusprendė ekraną dar ir apjuosti auksiniu žiedu.

Objektyviai - tikrai nesu rankoje laikęs prabangesnio išmaniojo laikrodžio, bet kaip čia mandagiau pasakius, šiuo atveju ta prabanga man tokia rytietiška ir pernelyg demonstratyvi. Mano skoniui kur kas labiau tinka santūresnis vyriškas 46mm modelis, kurio korpusas išskaptuotas iš matinio pilko titano, o apyrankė - iš labai subtiliai derančios pilkšvai rusvos odos. Beje, abiejų versijų nugarėlės yra pagamintos iš odos nealergizuojančios ir ergonomiškai išformuotos keramikos.

Bendrovė pro akis šįkart nepraleido nė menkiausios detalės - tiek 43, tiek 46mm variantai turi labai derančią sukamą karūnėlę. Kuo taip pat maloniai nustebino 46mm modelis - jis kur kas plonesnis ne tik už pernykštį „Watch 3 Pro”, bet ir už dar vyresnį „Watch GT 2 Pro”. Dėl to net ir ant ne pačio didžiausio mano riešo jis neatrodo kaip gigantas ir lengvai palenda po marškinių rankove. Tiesa, svoris dėl prabangesnių medžiagų tikrai nekuklus - 46mm „Watch GT 3 Pro” sveria 54 g, o 43mm - 50 g. Palyginimui, standartinis „Apple Watch” neviršija 40 g.

Na, o vyšnia ant torto turėtų tapti tai, jog prelegentai yra atsparūs vandeniui kaip jokie kiti išmanieji laikrodžiai. „Watch GT 3/Pro” gali ne tik ištverti kasdienes maudynes po dušu, bet netgi nerti į 30 metrų gylį. Ir taip, gamintojas leidžia tai daryti sūrioje jūroje ar vandenyne, tik tiek, kad po to maloniai prašo įrenginį nuplauti po gėlo vandens srove. Pasižiūrėjęs į paauksuotą 43mm versijos rėmelį ir delikačią 46mm modelio odinę apyrankę labai suabejoju, kiek jų savininkų drįs nardyti su šiais prabangiais prietaisais, bet ei, užtat galėsite būti ramūs, kai įšokę į jūros vandenį susivoksite pamiršę nusiimti laikrodį.

Ekranas

„Huawei” paskutiniu metu tiek įgudo gaminti laikrodžius, kad iš anksčiau buvusio trūkumo sąrašo galima braukti tik „pusėtiną” ekraną. Dabar jis yra ne tik geras, bet ir tarp pačių geriausių rinkoje. Ir geriausia dalis - šįkart tiek mažesnis, tiek didesnis variantai gavo tą pačią puikią OLED matricą.

1,32 colio ir 1,46 colio įstrižainių „Watch GT 3 Pro” pasižymi didele 466x466 rezoliucija, kuri pasirūpins, kad atskirų pikselių negalėtumėte įžiūrėti iš bet kokio taško. Tačiau svarbiausia ne tai - šių ekranų šviesumas leidžia viską kuo puikiausiai įžiūrėti, o juoda ypač ir kitos spalvos - itin sodrios, todėl virtualūs ciferblatai tiesiog neleidžia atplėšti akių.

Beje, kalbant apie juos, čia vienas tų retų kartų, kai „Huawei” pavyko pasiūlyti skoningų opcijų, kurios neatrodytų, kaip iš kiniškų Rolexų turgelio. „NightMoons” ir „DeepBlue” yra mano favoritai didesniajame modelyje, o moteriškame variante galima nusistatyti specialų rožės veidelį, kuriame gėlė per dieną, priklausomai nuo laiko, skleidžiasi ir pražysta. Fantazijos gamintojui tikrai netrūksta, priešingai nei noro suteikti daugiau ciferblate pateikiamos informacijos suasmeninimo galimybių.

Gera žinia ir tai, kad abiejų laikrodukų ekranai apsaugoti brangiuoju safyro stiklu, kurio subraižyti, remiantis mano patirtimi, tiesiog neįmanoma. Kontaktas su durų rankenomis, netyčiniai smūgiai sieną, išsimaudymas striukės kišenėje kartu su raktais - nieko. Toks mažiau pastebimas, bet labai svarbus privalumas, žvelgiant iš ilgaamžiškumo perspektyvos. Tiesa, tarp skirtingų dydžių laikrodžių yra nedidelis skirtumas - 46mm modelis aplink ekraną turi juodą rėmą su 5 minučių intervalais išdėstytais brūkšneliais, bet jo priekis yra visiškai plokščias, o 43mm versijos rėmas yra šiek tiek iškilęs virš ekrano. Pirmuoju atveju šiek tiek maloniau braukti pirštu, o antru - suteikiama didesnė apsauga.

Veikimas

Na gerai, jau turbūt aišku, jog naujųjų „Watch GT 3 Pro” kostiumai ypač gražūs, tačiau pradėjus nagrinėti, kokie skaičiai ir technologijos slepiasi po jais, supranti, kad nieko iš esmės naujo, ko nebūtų pasiūlę kiti ankstesni Kinijos gigantės laikrodžiai. Čia randame tuos pačius vidurius, kaip ir „Watch GT 3” ar mano jau minėtame „Watch GT Runner” - 32MB RAM ir tą patį neįspūdingą procesorių. Tačiau dar neskubėkite daryti išvadų.

Prieš kiek daugiau, nei mėnesį, testuodamas „Watch GT Runner” netrukau pastebėti, jog jame įdiegta „HarmonyOS” iš ganėtinai kuklių turimų resursų spaudžia maksimumą. Absoliučiai visos animacijos, prisilietimas, paslinkimas ar programėlės atidarymas buvo idealiai sklandus ir spartus. Jokio laukimo, pakibimo, krovimo ir pan. - viskas iš karto, viskas taip, kaip tikiesi. Aišku, tos laikrodyje įdiegtos aplikacijos ir tos, kurias galima įsidiegti iš specialios aplikacijų parduotuvės, yra ganėtinai lengvos - bet ko daugiau reikia? Orų programėlė yra, žadintuvas/chronometras/laikmatis, visos sporto sekimo funkcijos - irgi. Papildomai galima atsisiųsti žemėlapius, paprastus žaidimus, skaičiuotuvą, treniruočių programėles ir daug kt.

Žodžiu, programinės įrangos optimizacijos ir veikimas - vieni geriausių rinkoje, tačiau erzinančių kelių erzinančių dalykų „Huawei” panaikinti taip ir nepavyko. Pavyzdžiui, turintys ne „Huawei” gamybos „Android” telefoną laikrodžio susiejimui reikalingą „Health” aplikaciją turės atsisiųsti ne iš „Play”, o iš „AppGallery” parduotuvės. Taip pat vis dar nėra galimybės laikrodyje atsakyti į „Messenger” ir kitų susirašinėjimo programėlių (išskyrus SMS žinutes) pranešimus, todėl kaskart reikia traukti telefoną, kad parašytum kokį nors Ne, Taip ar OK. Suprantu, kad tam yra kažkokia rimta priežastis, bet konkurentams kažkaip pavyksta.

Erzina ir „Spotify” programėlės nebuvimas. „Huawei” 43mm versijoje duoda 4GB, o 46mm - net 16GB (nesuklydau) atminties, kuri labiausiai ir skirta dainų talpinimui, tačiau kada paskutinį kartą savo telefone klausėtės .mp3 failų, o ne kokio „Spotify”, „Tidal” ar „Apple Music”? Aš irgi neprisimenu. Šita kartoju jau turbūt treti metai, bet kuo toliau, tuo labiau prarandu viltį, kad kinai šią problemą išspręs.

Judam prie svarbesnių dalykų - „Watch GT 3 Pro” tikrai nepigus laikrodis, bet kažkodėl neturi poros svarbių ryšių. Su telefonu jis komunikuoja tik per naujausią Bluetooth 5.2 standartą ir veikimo atstumas kaip ir atitinka lūkesčius, tačiau jei telefoną paliksite pirmame namo aukšte ir nueisite maudytis į antrą - patogiai ant riešo gaunamų pranešimų galite nesitikėti. Konkurentai tai sprendžia laikrodyje įdiegdami Wi-Fi palaikymą, kuris gelbsti tokiose buitinėse situacijose, o visiškos autonomijos galimybes jam suteikia pasiūlydami eSIM funkcionalumą. Kaip turbūt ir supratote, „Watch GT 3 Pro” nė vieno iš šių ryšių nepalaiko. Sakyčiau, nemažas minusas.

Prie to paties galima paminėti ir nevisavertį NFC - bent jau kol kas „Watch GT 3 Pro” nesiūlo galimybės pridėti lietuviškų banko kortelių ir taip pakeisti mūsų piniginės. Vėlgi nesinori baksnoti pirštu į priešininkus, na bet tai jau sugeba ne tik brangieji „Samsung” ir „Apple” laikrodžiai, bet net keliasdešimt eurų kainuojančios „Xiaomi” apyrankės. „Huawei” atstovai lyg ir užsiminė, kad bendrovė ruošiasi šioje srityje pasiūlyti pokyčių, bet nedetalizavo, kada ir kokių.

Paskutinis dalykas, kurį noriu paminėti - kur kas geresnė pokalbių kokybė. Nežinau, ar man nepasirodė, bet atsiliepus į skambutį per „GT 3 Pro” su pašnekovu buvo galima susikalbėti absoliučiai be jokio diskomforto. Pavyzdžiui, kalbant per senesnį „Watch GT 3” nuolat girdėdavau skundus dėl aido ir tekdavo kuo skubiau bėgti prie telefono.

Fizinės veiklos sekimas

„Na, bet juk turėjo ir dar kažkas pasikeisti”, - sakysite. Teisingai, permainų yra ir sporto kategorijoje. Pirmiausia pabaikim kalbą apie mano jau prasitartą nardymą. „Watch GT 3 Pro” apginkluotas specialiu režimu, kuris ant riešo rodo visus narui reikalingus duomenis - panėrimo gylį, greitį ir po vandeniu praleistą laiką. Tačiau tai dar ne viskas - naujasis „Huawei” laikrodis dar ir padės pasiruošti šiam daug pastangų reikalaujančiam sportui. Specialus apnėjos treniruočių režimas, fiksuodamas jūsų širdies ritmą, nekvėpavimo trukmę ir kitus parametrus, padės išsitreniruoti ilgesniam laikui sulaikyti kvėpavimą. Kaip jums toks iššūkis prieš vasarą?

Šiek tiek patobulintas ir golfo režimas (greičiausiai, bandant parodyti, kad „Watch GT 3 Pro” skirtas pasiturintiems žmonėms). Dabar laikrodis gali suteikti dar daugiau informacijos apie kiekvieną mostą, atsilošimo bei smūgio laikus ir panašiai. Labai noriu tikėti, kad ir tarp lietuvių atsiras tokias galimybes išnaudojančių asmenų.

Dar vienas patobulinimas - elektrokardiogramos rašymo galimybė. Išmaniųjų laikrodžių pasaulyje tai tikrai ne naujiena, bet tikrai džiaugiuosi jos atsiradimu „Huawei” įrenginyje. Aišku, standartiškai šios naujos funkcijos išbandyti nepavyko (veikiausiai dėl papildomų sertifikacijos procesų Europoje būtinybės), bet sukryžiavęs pirštus tikiuosi, kad to pavyks sulaukti iki naujo modelio pasirodymo. Paguodos prizas - naujasis „TruSeen 5.0+” sveikatos sensorių rinkinys, kuris dar tikslesniam pulso ir SpO2 registravimui pasitelkia matavimo netikslumus atpažįstantį dirbtinį intelektą.

Šių rodmenų patikimumu, kaip greitu ir tiksliu dviejų dažnių GPS, jau spėjau įsitikinti testuodamas tą patį komplektą turintį „Watch GT Runner”. Tiesa, patys laikrodžiai nėra identiški savo sportui skirta programine įranga - Runneris turi DI bėgimo trenerį ir keletą kitų užkietėjusiems bėgikams subalansuotų opcijų, o „Pro” labiau orientuotas į nardymą ir golfą.

Žinoma, niekur nedingo ir 100 (čia ne hiperbolė) kitų sporto šakų sekimo režimų - dviračiai, boksas, slidinėjimas ir visa kita, ką tik įmanoma sugalvoti. Džiugina ir „Huawei” laikrodžiuose istoriškai tikslus miego sekimo režimas. Jei trumpai - sunku įsivaizduoti, ko dar galėtų trukti. Gal odos temperatūros matavimo? Jis irgi čia yra.

Baterija

„Huawei” laikrodžiai jau kurį laiką laikomi reto krovimo sinonimu ir, tiesą sakant, man jau darosi didesnis azartas sulaukti šios bendrovės įrenginio, kurio baterija nebūtų ištverminga. Labai gaila, bet „Watch GT 3 Pro” šias mano fantazijas nukelia kuriam laikui į priekį. Na, nebent kalbėtume apie 43mm variantą.

Nors abiejų dydžių įrenginiai turi identišką funkcionalumą ir vienodai kokybišką ekraną, tie keli milimetrai, pasirodo, reiškia labai daug. Gamintojas deklaruoja, kad 43mm „Watch GT 3 Pro” vienu įkrovimu turėtų atlaikyti maždaug 7 dienas, kas šių dienų standartais yra neblogai, bet štai vyriškasis variantas yra visus du kartus ištvermingesnis ir be energijos papildymo ištveria 14 dienų. „Huawei” pasaulyje - nieko labai naujo, identiškus skaičius matėme pastarųjų 3 kartų „Watch GT” modeliuose.

Tačiau svarbiausia, kad tos dienos specifikacijų lape nėra popierinės - šie laikrodžiai ne tik atitarnauja nurodytą dienų skaičių, bet dar ir pasiūlo vieną-kitą dieną viršaus. Ir tam nereikia kažkokių ypatingų taupymų. Įsijunkite visus jums reikalingus pranešimus iš telefono, sportuokite, tikrinkite laiką, nuolat matuokite pulsą, gal dar kartas nuo karto įsijunkite kokį nors appsą ir iki momento, kai reikės įkrauti bateriją jau būsite spėję du kartus pamesti laidą.

Ką pastebėjau testuodamas „Watch GT 3 Pro” - bateriją labiausiai žudo atsiliepimas į skambučius, naudojant laikrodį, bei visokios treniruotės lauke, kurioms reikalingas įjungtas GPS. Vėlgi viskas labai priklauso nuo konkrečios situacijos, bet mano sąžiningai naudotas „Watch GT 3 Pro” 46mm tokiu intensyvesniu režimu ištvėrė 12 dienų. Tiesą sakant, dar klausimas, ar tikrai reikėtų didinti ir taip jau fantastišką ištvermę.

Kas man dar patinka „Watch GT 3 Pro” - galimybė bateriją įkrauti naudojant bet kokį belaidį įkroviklį ar atvirkštinio krovimo funkciją turintį telefoną. Visgi šiemet atsirado priežastis pasaugoti dėžutėje pridedamą laidą - naujieji laikrodžiai palaiko greito krovimo funkciją, tad per 10 min gali pasipildyti iki 25%, o per 85 min - iki viso 100%.

Verdiktas

Turiu prisipažinti, kad „Huawei Watch GT 3 Pro” 46mm mane tiesiog nuginklavo. Man asmeniškai šis išmanusis laikrodis toks gražus, jog kartais pagaunu save pavydžiai nužiūrinėjantį savo riešą ir besitaisantį marškinių rankovę taip, kad „Huawei” šedevras būtų matomas aplinkiniams. Ne ką mažiau patogu ir jį dėvėti - ergonomiška forma bei prabangios, bet tvirtos medžiagos leidžia nesibaiminti kasdienių naudojimo iššūkių.

Galų gale ir 43mm versija yra savotiškai graži. Net nežinau, ar rinkoje yra ekstravagantiškesnių išmaniojo laikrodžio medžiagų, nei akinančio baltumo keramika su auksiniais akcentais, idealiai derančiais su subtiliai parinktais virtualiais ciferblatais. Aišku, mano skoniui to puošnumo pasirodė per daug, tačiau aš nesu dailiosios lyties atstovė, kuriai šis modelis ir yra subalansuotas.

Tačiau negaliu leisti grožiui užtemdyti akių ir turiu pripažinti, kad „Watch GT 3 Pro” iš esmės yra tas pats „GT 3”, tik dėvintis prabangesnius drabužius. Apart egzotiškų nardymo ir golfo sekimo funkcijų, EKG rašymo ir greitesnio krovimo, „Pro” modelis neturi jokių papildomų pranašumų, o tokios kliurkos, kaip negalėjimas atsakyti į pranešimus iš telefono, mobiliųjų mokėjimų galimybės nebuvimas ar tam tikrais aspektais ribota „HarmonyOS” operacinė sistema, vis dar liko neišspręstos.

Manau, jog bendrovė su šiais įrenginiais pasiekė galutinį tašką, kai po jų seksiančioje kartoje privalės pasiūlyti rimtesnių technologinių atnaujinimų. Būtent dėl to „Watch GT 3 Pro” rekomenduočiau tiems, kurie pirmiausia nori gražaus laikrodžio, o jo funkcionalumą stato antrą eilėje. Už tai „Huawei” pirmūnas jums atsidėkos patikimu veikimu ir puikia ištverme.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

Pranešimas spaudai

2024-04-17, 19:54

0 komentarų

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Dėka lengvos bei kompaktiškos konstrukcijos, objektyvas ne tik užtikrina aukščiausią vaizdų kokybę, tačiau ir yra patogus nešioti.

Naujasis objektyvas pasižymi didele raiška, puikiu bokeh efektu ir greitu, tiksliu, tyliu automatiniu fokusavimu. Įspūdingai lengvas, 409 g sveriantis objektyvas lengvai nešiojamas, todėl galite lengvai mėgautis kasdieniu fotografavimu, iš perspektyvos, kurią galima išgauti tik naudojant plačiakampį objektyvą.

Objektyvas turi tą patį filtro skersmenį, darbines savybes ir yra beveik tokio pat dydžio bei svorio kaip ir 2024 m. vasario mėn. paskelbtas „FE 24-50mm F2.8 G“, todėl lengva fotografuoti fotoaparatą laikant tiek rankose, tiek naudojant stabilizatorių.

„FE 16-25mm F2.8 G“ praplečia tiek fotografijos tiek videografijos galimybes fiksuojant įvairias scenas, pavyzdžiui kraštovaizdžius, architektūrą ar portretus.

Pagrindinės FE 16-25mm F2.8 G savybės

  • Kompaktiškas ir lengvas dizainas su naujausia optine ir mechanine konstrukcija.

  • Filtro skersmuo φ67 mm, didžiausias skersmuo 74,8 mm, ilgis 91,4 mm, svoris apie 409 g.

  • Efektyviai išdėstant tris ypač mažos dispersijos stiklus ir keturis asferinius lęšius, įskaitant vieną mažos dispersijos asferinį lęšį, sumažinamos įvairios aberacijos, pvz., chromatinė aberacija, ir pasiekiamas aukštos skiriamosios gebos vaizdas nuo ekrano centro iki kampo.

  • 11 lapelių žiedinė diafragma ir sferinių aberacijų optimizavimas užtikrina gražų bokeh efektą, kuris yra skiriamasis „Sony G“ objektyvų bruožas.

  • Labai gera fotografavimo stambiu planu geba - mažiausias fotografavimo atstumas yra 0,18 m, o didžiausias didinimas - 0,20x.

  • Įmontuoti du linijiniai varikliai leidžia greitai, tiksliai, bei tyliai fokusuoti net ir greitai judančius objektus. Taip pat palaikomas greitas, nepertraukiamas fotografavimas su AF/AE sekimu iki maždaug 120 kadrų per sekundę kartu su α9 III pilno kadro veidrodiniu fotoaparatu. Sklandus sekimas net ir filmuojant 4K120p/FHD240p didelės kadrų spartos vaizdo įrašus, kuriems reikia tikslaus fokusavimo. Naudojant rankinį fokusavimą, linijinis atsakas leidžia tiksliai išgauti aukštos kokybės vaizdą.

  • Kvėpavimo kompensacija leidžia stabilizuoti vaizdą filmuojant.

  • Suderinamas su α serijos fotoaparato vaizdo stabilizavimo funkcija „Active mode“, pasiekiamas aukštas vaizdo stabilizavimo efektas.

  • Ypač patogus valdymas naudojant fokusavimo išlaikymo mygtuką, diafragmos žiedą, diafragmos paspaudimo įjungimo / išjungimo jungiklį ir fokusavimo režimo jungiklį.

  • Sukurtas taip, kad būtų atsparus dulkėms ir drėgmei, padengtas fluoro danga, neleidžiančia purvui prilipti prie priekinio objektyvo paviršiaus.

Kaina ir prieinamumas

Naująjį FE 16-25 mm F2,8 G bus galima įsigyti xx m. už maždaug xxx. Jį parduos „Sony“ įgaliotieji platintojai visoje Europoje.

Čia galima rasti įvairių išskirtinių istorijų, vaizdo įrašų ir įdomaus naujo turinio, nufilmuoto naujausiais fotoaparatais ir kitais „Sony“ gaminiais. „Sony“ Europos fotografijos centras prieinamas 22 kalbomis, jame pateikiamos naujienos, konkursai ir naujausias „Sony“ renginių kiekvienoje šalyje sąrašas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas