Nepavyksta susieti „Huawei“ laikrodžio su telefonu? Sužinokite kaip tai padaryti vos per keletą minučių

Lukas Snarskis

2020-06-04, 17:30 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

9 komentarai (-ų)
Nepavyksta susieti „Huawei“ laikrodžio su telefonu? Sužinokite kaip tai padaryti vos per keletą minučių

Visai neseniai rašėme apie stebinančius Kinijos milžinės „Huawei“ išmaniųjų laikrodžių pardavimus. Gamintojas visai neseniai pristatė „Huawei Watch GT2e“, kurio apžvalgą rasite paspaudę čia, o šis produktas papildė jau ir taip ganėtinai plačią „Huawei“ laikrodžių liniją.

Pastaruoju metu gavome ne vieną skaitytojo užklausą dėl „Huawei“ kuriamų laikrodžių suderinamumo su kitų gamintojų išmaniaisiais telefonais, todėl šiandien norėtumėme su Jumis pasidalinti trumpa pamoka kaip sėkmingai tai padaryti. Pagrindinė problema, kuri gali kilti bandant susieti šio Kinijos gamintojo laikrodį su telefonu – netinkama „Huawei Mobile Service“ aplikacijos, kuri dabar žinoma kaip „HMS Core“, versija.

Norėtumėme atkreipti dėmesį, jog „Google Play“ parduotuvėje Jūs galite parsisiųsti „Huawei Health“ aplikaciją, kuri yra reikalinga, norint sėkmingai naudotis „Huawei“ laikrodžiais, tačiau „Huawei Mobile Service“ aplikacija nėra tinkama ir Jums ją reikės parsisiųsti iš „AppGallery“ parduotuvės. Taigi, keliaujame į „Huawei AppGallery“ puslapį, kurį rasite paspaudę čia, ir parsisiunčiame šią programėlę į savo telefoną.

Kuomet jau turėsite savo telefone „Huawei AppGallery“ – joje reikės susirasti „HMS Core“ aplikaciją, kuri reikalinga tam, jog sėkmingai veiktų „Health“ programėlė. Kuomet jau turėsite įdiegtą „Huawei“ mobilių paslaugų paketą – galėsite sėkmingai įsijungti ir „Health“ aplikaciją, kurioje ir atliksite telefono susiejimo su laikrodžiu procedūrą.

Jeigu neseniai įsigijote naują „Huawei“ laikrodį ir dar nežinote kaip tai padaryti – mes Jums padėsime. Taigi, kai atliksite visą aukščiau paminėtą procesą – atsidarykite „Huawei Health“ programėlę, suteikite reikiamus leidimus ir atsiradusio lango apačioje spauskite „Devices“ ir tuomet viršuje pasirinkite „Add“. Naujame lange Jūs galėsite pasirinkti kokį produktą norite susisieti, ir jeigu tai išmanusis laikrodis, renkamės pirmąją opciją.

Tuomet išvysime sąrašą „Huawei“ ir dukterinės kompanijos „Honor“ sukurtų laikrodžių seriją, pasirenkame tą, kuriai priskirtas Jūsiškis ir naujame lange spaudžiame „Pair“. Prieš save išvysite trumpą instrukciją ir netrukus įrenginys pradės ieškoti išmaniojo laikrodžio, kurį galėtų susieti su Jūsų telefonu. Pasirenkame jį, laikrodyje spaudžiame varnelę ir procedūra atlikti.

Kažkas nepavyko ar nesate tikri ar viską atlikote teisingai? Rašykite komentaruose ir mes būtinai Jums padėsime ir atsakysime į visus Jūsų klausimus.

9 komentarų

Dovilė

Sveiki turiu Huawei telefona ir apyranke. Bet negaliu prisijungti prie apyrankes. Viską darau kaip parasyta, bet kazkas nepavyksta

Karolis cernovas

Sveiki nelabai eina susieti redmi note 12 pro su Huawei watch 4 bandau atsisiųsti programėlė tai meta galimai gali būti virusas kaip tai

Dainius

Laba diena man yra kaip ir cia rasiusiems pries tai viskas veikia puikiai Turiu 14 max ir GT3 bet dabar telefonas neberanda laikrodzio mano dainius@svibyyg.se

Lankytojas

Sveiki. Turiu iphone ir Huawei watch gt2 laikrodi. Viskas buvo gerai buvau susiejus su telefonu parsisiuntus programėlę Huawei Health ir buvo taip, kad atsijungė viena karta telefonas ir nebeišeina prijungti, neranda laikrodžio. Ka daryti?

Jovita

Sveiki. Turiu iphone ir Huawei watch fit-A27 laikrodį. Viskas buvo gerai buvau susiejus su telefonu parsisiuntus programėlę Huawei Health ir buvo taip, kad atsijungė viena karta telefonas ir nebeišeina prijungti, neranda laikrodžio. Ka daryti?

AURIMAS

Bandant susieti programele isvis nrmato laikrodzio. Galima gal butu placiau apie tai? Mano el.pastas masiello@inbox.lt

Tomas Kavaliunas

Sveiki. Parsisiuntus visas šitas Huawei programas ir susiejus su laikrodžiu telefonas pradėjo labai daug eikvoti energijos. Pas mane Oneplus 8.

The Best Huawei!

Nesuprantu kam nepavyksta, tam kuris nusipirkęs graužtuką ir nori gražaus Huawei laikrodžio, o ne apple gudručio? :)))))

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Seimas svarstys pakeitimus, kurie patiks senų automobilių vairuotojams: už šį pažeidimą gali pavykti išsisukti su įspėjimu, sužinokite, kas svarstoma

Pranešimas spaudai

2024-04-19, 19:54

0 komentarų

Seimas pradėjo svarstyti du Administracinių nusižengimų kodekso keitimo projektus, kuriais siekiama švelninti administracinę atsakomybę už automobilių keliamą taršą keliuose. Projektus parlamento posėdyje pristatė Seimo nariai Algirdas Stončaitis ir Aistė Gedvilienė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Seimas svarstys pakeitimus, kurie patiks senų automobilių vairuotojams: už šį pažeidimą gali pavykti išsisukti su įspėjimu, sužinokite, kas svarstoma

Seimas pradėjo svarstyti du Administracinių nusižengimų kodekso keitimo projektus, kuriais siekiama švelninti administracinę atsakomybę už automobilių keliamą taršą keliuose. Projektus parlamento posėdyje pristatė Seimo nariai Algirdas Stončaitis ir Aistė Gedvilienė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Šiuo metu už transporto priemonių, kurių į aplinkos orą išmetamų teršalų kiekis viršija nustatytus ribinius dydžius, ar su neveikiančia gamintojo numatyta išmetamųjų dujų neutralizavimo sistema eksploatavimą numatyta atsakomybė: asmenims – 100–300 eurų (už pakartotinį 300–500 eurų), juridinių asmenų vadovams ar kitiems atsakingiems asmenims – 300–500 eurų (už pakartotinį 600–900 eurų).

Abiem teikiamais projektais siūloma fiziniams asmenims nustatytą atsakomybę už transporto priemonių, kurių į aplinkos orą išmetamų teršalų kiekis viršija nustatytus ribinius dydžius, papildyti švelnesne nuobaudos rūšimi – įspėjimu.

„Įspėjimu siekiama, kad asmuo daugiau nenusižengtų ir galėtų pasitaisyti. Jis skiriamas, kai asmuo nusižengia pirmą kartą, supranta savo nusižengimo esmę, gailisi dėl savo padaryto teisės pažeidimo arba yra kitokių jo kaltę švelninančių aplinkybių ir yra netikslinga taikyti griežtesnę poveikio priemonę“, − pažymi projekto iniciatorius, Seimo narys A. Stončaitis aiškinamajame rašte.

Pasak jo, dažnu atveju transporto priemonės vairuotojas nežino, kad galimai daro pažeidimą, nes jo vairuojamas automobilis neišmeta matomų dūmų, o automobilio davikliai nerodo galimo gedimo.

Alternatyvaus projekto rengėja, Seimo narė A. Gedvilienė, pristatydama iniciatyvą dėl įspėjimo įteisinimo, tikino, kad 48 valandos tikrai nėra patogus laikas žmogui susitvarkyti automobilį, užsiregistruoti ir atlikti techninę jo apžiūrą. „Mūsų misija šiandien sumažinti įtampas visuomenėje, kad nebūtų žmonės gąsdinami, kad nebijotų, kad jų automobilis bus konfiskuotas, nes niekada tokio dalyko ir nebuvo siūloma teisės aktuose“, − teigė politikė Seimo posėdyje.

Seimas nuo šių metų pradžios aplinkos apsaugos valstybinės kontrolės pareigūnams yra suteikęs teisę stabdyti transporto priemones ir tikrinti jų į aplinką išmetamų teršalų atitiktį techniniams motorinių transporto priemonių ir jų priekabų reikalavimams, taip pat panaikinti motorinių transporto priemonių ir priekabų, kurių į aplinką išmetami teršalai neatitinka techninių reikalavimų, privalomosios techninės apžiūros dokumentų galiojimą.

Pritarus projektams (Nr. XIVP-3626, Nr. XIVP-3628) po pateikimo, toliau jie bus svarstomi pagrindiniu paskirtame Teisės ir teisėtvarkos komitete. Prie šio klausimo svarstymo Seimo posėdyje planuojama grįžti birželio 6 d.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas