Naujausia „Xiaomi“ planšetė – pakeliui į Europą: paaiškėjo, ką bendrovė pasiūlys mūsų regione ir kiek tai kainuos

Lukas Snarskis

2023-07-10, 13:44

2 komentarai (-ų)

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ dar visai neseniai pristatė „Xiaomi 13 Ultra“ išmanųjį telefoną, o kartu su šiuo flagmanu buvo pristatyta ir daugiau įvairių naujovių.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Naujausia „Xiaomi“ planšetė – pakeliui į Europą: paaiškėjo, ką bendrovė pasiūlys mūsų regione ir kiek tai kainuos

„Xiaomi“ atstovai neseniai pristatė ir „Xiaomi Pad 6“ serijos planšetes. Kaip ir buvo skelbiama anksčiau, šią seriją sudaro du modeliai – tai „Pad 6“ ir „Xiaomi Pad 6 Pro“. Naujieji įrenginiai pasiūlys naujus procesorius, dar geresnį ekraną ir atnaujintą dizainą.

Tiesa, iki šiol naujosios planšetės buvo prieinamos tik Kinijos ir Indijos rinkose, tačiau dabar jos atkeliauja ir į Europą. Mūsų regione jau netrukus pasirodys „Xiaomi Pad 6“ planšetės modelis, kuris bus parduodamas trijų skirtingų spalvų – pilkos, auksinės ir šviesiai mėlynos.

Pigiausias „Pad 6“ modelis turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o jo kaina sieks maždaug 399 eurus. Norintiems daugiau atminties – „Xiaomi“ pasiūlys ir 8 GB bei 256 GB variantą, kurio kaina turėtų siekti 449 eurus. Tiesa, kol kas nėra tiksliai žinoma kada ši bendrovės planšetė pasieks Lietuvą.

Priminsime, jog abu „Xiaomi Pad 6“ serijos įrenginiai aprūpinti 11 colių įstrižainės IPS LCD ekranais su 144 Hz atsinaujinimo dažniu bei 16:10 kraštinių santykiu. Praėjusiais metais debiutavusios planšetės turėjo 120 Hz atsinaujinimo dažnį.

Kaip ir tikėtasi, „Xiaomi Pad 6 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, o standartinis šios serijos modelis naudos „Snapdragon 870“ mikroschemų rinkinį. Abi planšetės veiks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja.

Skelbiama, kad „Xiaomi Pad 6“ turės 8 840 mAh talpos bateriją su 33W įkrovimo galimybe, o „Pro“ modelis bus aprūpintas 8 600 mAh talpos akumuliatoriumi bei 67W greituoju įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog abu šie modeliai turės keturių garsiakalbių konfigūraciją su „Dolby Atmos“ palaikymu.

„Xiaomi Pad 6“ planšetės nugarėlėje rasime 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą, o priekinėje dalyje – 8 MP kamera. Kalbant apie „Pro“ modelį, jo nugarėlėje įmontuota 50 MP kamera, o priekinėje dalyje – 20 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera.

2 komentarų

Rimas

Jus rimtai?:) Xiaomi pad 6 Jau pries dvi savaites kai nusipirkes Lietuvoje europine versija, Mobilusmiestas parduotuveje.Geras irenginys

Virgis

Sveiki! Ar jusų Xiaomi pad 6 turi GPS nes aš nusipirkau Xiaomi pad 5 ir nepalaiko GPS ir netinka pavežėjimo programėlėm ir likau su ragais o senukai grąžinimo nepriėmė

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas