„Google“ vadovai turėtų griebtis už galvų: naujieji „Pixel“ telefonai turi gausybę problemų, internete plinta vartotojų skundai

Lukas Snarskis

2022-11-21, 14:15 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

1 komentaras

JAV technologijų milžinė „Google“ šiemet jau pristatė naujuosius „Pixel 7“ išmaniuosius telefonus. Ir nors tai turėjo būti geros naujienos šių įrenginių gerbėjams, tačiau, panašu, kad „Google“ turi nemažai problemų su stabiliu programinės įrangos veikimu. Ir tai paveikia ne tik naujuosius modelius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ vadovai turėtų griebtis už galvų: naujieji „Pixel“ telefonai turi gausybę problemų, internete plinta vartotojų skundai

Internete jau kuris laikas plinta įvairiausi nusiskundimai, kurie susiję su „Google Pixel 7“ serijos įrenginių veikimu. Negana to, suprastėjusiu veikimu skundžiasi ir praėjusių metų flagmanų turėtojai. Ir nors „Google“ stengiasi kuo greičiau išspręsti visas problemas, tačiau jos niekaip nesibaigia.

Socialiniame tinkle „Reddit“ ir toliau plinta patys įvairiausi nusiskundimai, o dabar daugiausiai problemų „Google“ telefonų savininkai turi su telefonų ekrano pasisukimu į horizontalią poziciją. Šis veiksmas automatiškai nebeatliekamas ir vartotojai skundžiasi, kad viską turi atlikti rankiniu būdu. Internautai skundžiasi ir netinkamai veikiančiu gestų meniu, kuris sukelia problemų su ekrane matomu vaizdu.

Pranešama, jog šias problemas turi tiek „Google Pixel 6“, tiek ir „Pixel 7“ serijos išmanieji telefonai. Kai kurie įrenginių turėtojai skundžiasi ir ryšio sutrikimais, kas sukelia tokių problemų kaip visišką jo praradimą, o vienintelis būdas atstatyti duomenų ryšį – įjungti ir išjungti skrydžio režimą. Dar viena problema – prilietus ekraną telefonas išlieka neaktyvus. Įdomu tai, jog kai kurie vartotojai sako, kad ši funkcija jiems visai neveikia, o kitiems – kartais veikia, kartais ne.

Tikėtina, kad didžioji dalis šių problemų yra susijusios su „Android“ operacine sistema, o ne pačiais telefonais. Kaip bebūtų, „Google“ pastaruoju metu turi ganėtinai daug problemų su savo naujausiais modeliais, o tai gali turėti nemažai žalos ir naujųjų „Pixel 7“ serijos įrenginių pardavimams.

1 komentarų

Ramūnas

Nepaisant nedidelių trikdžių tai beveik toks pats geras o kartais net geresnis telefonas lyginant su 2 k brangesnių apple

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas