„Ignitis“ išplatino kritinės svarbos pranešimą: netrukus įvyks didžiuliai pokyčiai, pateikiama svarbiausia informacija, kurią privalo žinoti kiekvienas paslaugos naudotojas

Pranešimas spaudai

2024-08-29, 14:54

9 komentarai (-ų)

Nuolat tobulėjame ir ieškome pažangiausių sprendimų, kurie leistų geriau atliepti elektromobilių vairuotojų poreikius. „Ignitis ON“ programėlės atnaujinimas – svarbus žingsnis, užtikrinant geresnę patirtį įsikraunant elektromobilį. Taip rašoma bendrovės internetinėje svetainėje.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Ignitis“ išplatino kritinės svarbos pranešimą: netrukus įvyks didžiuliai pokyčiai, pateikiama svarbiausia informacija, kurią privalo žinoti kiekvienas paslaugos naudotojas

Artėjant dideliems atnaujinimams - „Ignitis ON“ programėlės naudotojai el. paštu buvo informuoti apie planuojamus programėlės atnaujinimus. Išplatintame pranešime teigiama, kad pokyčiai leis toliau tobulinti aplikaciją, ją papildyti naujomis funkcijomis ir užtikrinti dar geresnę paslaugų kokybę.

Jeigu programėlėje esate įjungę automatinius naujinimus – jūs jau pasiruošę atnaujinimui, rašoma „Ignitis ON“ pranešime. Tačiau jeigu automatinių naujinimų nesate įsijungę – tuomet jums teks atnaujinti šią programėlę rankiniu būdu.

Verta paminėti ir tai, jog atnaujinant savo „Ignitis ON“ paskyrą, gali tekti pašalinti ir iš naujo įdiegti programėlę. Pažymima, kad naudotis naujausia programėlės versija galėsite tik tuomet, kai atnaujinsite savo duomenis – prisijungimo slaptažodį ir mokėjimo būdą.

Pasikeisti slaptažodį ir pridėti mokėjimo kortelę galėsite nuo rugsėjo 1 dienos.

„Ignitis“ taip pat dalinasi informacija, kuri bus aktuali verslo klientams. Bendrovės pranešime pažymima, jog turint kredito limitą, jūsų numatytas mokėjimo būdas liks toks pats, todėl nebūtina pridėti mokėjimo kortelės. Pridėjus kortelę, turėsite galimybę tęsti naudojimąsi paslauga pasibaigus kredito limitui.

„Programėlės atnaujinimas – tik vienas iš pokyčių, kuriuos ketiname pristatyti šiais metais. Nuolat dirbame, kad jums galėtume pasiūlyti pažangesnius sprendimus ir patogesnes paslaugas“, - teigiama laiške, kurį gavo „Ignitis ON“ naudotojai.

„Ignitis ON“ naujoje programėlės versijoje galės matyti informaciją realiu laiku, įkrovimo sesijos rezultatus, o taip pat gaus pagalbą, kuri teikiama 24 valandas per parą. Naudotojai turės patogius apmokėjimo būdus, kurie leis prisidėti keletą mokėjimo kortelių.

9 komentarų

Lankytojas

Protinga, didėjant elektromobilių skaičiui įkrovimo stotelių tinklas Lietuvoje labai mažas nauja programa padės registruotis iš anksto,mokėti paprasčiau,bus fiksuojamas priklausomas įkrovimo laikas, sumažės eilės įkrovimo, mažės elektromobilių skaičius, žmonės naudos dyzelius ir ters aplinką....supratot komentatorei,,,,turistai, pėsčiomis kulniuosi į parde....,

Irena Grimalauskiene

Nieko neleisiu,nes už bet ką lupat pinigus,abonentinis mokestis įvestas,tai už elektrą mokesim dvigubai, naujovės nedomina

Visos programėlės atsinaujina nepastebimai, o šių "genijų" savaime atsinaujinti negali. "Pažangi technologija", kurios veikimas irgi bus tokio pat "aukšto" lygmens.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas