„Android“ įrenginių savininkai šokinės iš laimės: štai kaip atrakinti telefoną pamiršus slaptažodį

„Android“ įrenginių savininkai šokinės iš laimės: štai kaip atrakinti telefoną pamiršus slaptažodį

Išmanieji telefonai jau kurį laiką yra mūsų patikimi ir būtini palydovai, todėl prarasti prieigą prie jų arba prarasti duomenis yra tikras košmaras. Ir nors “Android” telefonai nėra taip saugomi įvairiom sudėtingom apsaugom kaip “iOS” telefonai, atrakinti juos be slaptažodžio nėra lengva. Tačiau kai kuriais atvejais tai gali būti labai svarbus dalykas, nes, pavyzdžiui, labai lengva pamiršti slaptažodį arba užrakto kodą.

O gal tiesiog pirkote jau užrakintą naudotą telefoną ir reikia jį nustatyti kaip savo. Laimei, yra keletas paprastų sprendimų visoms tokioms “Android” bėdoms.

Telefono atrakinimas naudojant „Android device manager”

Šis metodas veikia tik tuo atveju, jei prieš tai savo „Android” telefone įjungėte funkciją, kuri leidžia aptikti Jūsų pamestą telefoną. Jeigu tai įjungta – šis metodas ganėtinai paprastas, todėl jį atliksite itin greitai.

  • 1 žingsnis. Kompiuteryje apsilankykite „Google” svetainėje „Find My Device”, kurią rasite paspaudę čia;
  • 2 žingsnis. Pasirinkite „Erase Device“ (liet. ištrinti įrenginį).

Kairėje kompiuterio ekrano pusėje. Baigus trinimo procesą, telefonas bus perjungtas į atkūrimo režimą ir prasidės gamyklinių parametrų atkūrimas. Atkreipkite dėmesį, kad pradėjus šį procesą jo sustabdyti negalima. Ekrano užraktas bus pašalintas užbaigus visą procesą, tačiau tuo pačiu prarasite ir visus telefone buvusius duomenis.

Telefono atrakinimas naudojant „Google” paskyrą

Dar vienas nesudėtingas būdas kaip išspręsti pamiršto slaptažodžio ar kito užrakto problemą – pasinaudoti „Google“ paskyra. Tai leis Jums sukurti naują užraktą, o svarbiausia – išsaugosite telefone esančius duomenis.

  • 1 žingsnis. Įveskite neteisingą atrakinimo kodo šabloną penkis kartus;
  • 2 žingsnis. Spustelėkite pamiršto kodo mygtuką;
  • 3 žingsnis. Įveskite savo „Google” paskyros el.paštą ir slaptažodį ir spustelėkite „Prisijungti”;
  • 4 žingsnis. Tada galėsite nustatyti naują atrakinimo šabloną.

Telefono atrakinimas naudojant „Imobie Droidkit”

Jei nesate techniškai įgudęs vartotojas arba aukščiau nurodyti metodai jums nepadėjo, tuomet „iMobie DroidKit” gali būti geriausias sprendimas jums. Naudojant „DroidKit” Jums tikrai nereikia jokių papildomų techninių įgūdžių, jį lengva naudoti ir jis prieinamas kiekvienam. Pažiūrėkite, kaip lengva atrakinti, pavyzdžiui, „Samsung” telefoną.

„DroidKit” palaiko visų tipų „Android” ekrano užraktų, PIN kodų, slaptažodžių, šablonų, pirštų atspaudų ID arba veido atpažinimo pašalinimus.

Ji taip pat veikia daugiau nei 20 000 „Android” telefonų modelių, su kai kuriomis svarbiomis išimtimis, pavyzdžiui, „OnePlus” įrenginiuose. Tačiau kūrėjai intensyviai dirba, kad pridėtų ir juos.

Norint atrakinti telefoną, Jums net nereikia „rootinti” įrenginio, užtenka kelių paprastų spustelėjimų programinėje įrangoje. Žinoma, visi atrakintame telefone esantys duomenys ir turinys bus ištrinti šio proceso metu. Vertėtų pridėti ir tai, jog „DroidKit” skirtas tik asmeniniam ir teisėtam naudojimui.

  • 1 žingsnis. Atsisiųskite ir atidarykite „DroidKit”, tada USB kabeliu prijunkite „Android” įrenginį prie kompiuterio. Pasirinkite „Unlock Screen” (liet. atrakinti ekraną) priekinio puslapio dešiniajame viršutiniame kampe;
  • 2 žingsnis. Bakstelėkite mygtuką „Start”;
  • 3 žingsnis. Spustelėkite „Remove Now”, kad tęstumėte;
  • 4 žingsnis. Pasirinkite telefono prekės ženklą ir tęskite;
  • 5 žingsnis. Vadovaukitės ekrane matomomis instrukcijomis ir po kelių minučių ekrano užraktas bus pašalintas. Jūsų „Android” telefonas bus paleistas iš naujo ir tada jau galėsite atgauti prieigą prie savo telefono.

Tačiau tai tik viena jos magijos dalis. „DroidKit” sukurtas ir kitoms „Android” problemoms spręsti ir gali lengvai išspręsti daugumą jų.

Pavyzdžiui, atkurti prarastus duomenis arba išgauti juos iš sugedusių sistemų, apeiti „Samsung” FRP užraktą, išspręsti sistemos problemas arba iš naujo įdiegti / atnaujinti „Samsung” įrenginių operacines sistemas. Ir galiausiai, bet ne mažiau svarbu, valyti ir optimizuoti sistemą, kad ji veiktų kuo geriau.

„DroidKit„ galima naudoti ir „Mac”, ir „Windows” platformose, o bandomąją versiją galite atsisiųsti visiškai nemokamai. Tačiau norėdami išnaudoti visas šios aplikacijos galimybes ir funkcijas, turite ją aktyvuoti. Laimei, šiuo metu jie siūlo dideles nuolaidas, o visam „DroidKit” paketui taikomas 1 metų planas 5 įrenginiams ir 1 kompiuteriui. Ir už labai priimtiną kainą, nes gaunate universalų įvairių „Android” problemų sprendimą.

4 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Inga

Labas norejau paklausti pamorsau telefono uzrakinimo pin koda kaip jy
nulauzti kad galeciau y maniau yeiti

Grazi_Smilga

Neįmanoma atrakinti telefono šiuo būdu aš pamiršau savo užrakinimo ekrano šablona ir jo neprisimenu laimei aš turiu įsijungusi veido atpažinimo kitaip aš negalėčiau jo atrakinti bet vistiek aš neturiu pilnos prieigos prie telefono

Algis

Nesvaikit, čia programėlių reklama, jei buvo sukurta paskyra, su visu tuo apsikakosit ir negausit pilnos prieigos prie telefono.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas