Kokį telefono modelį rinktis 2022 metais?

Partnerio turinys

2022-11-14, 14:20

2 komentarai (-ų)

Nusprendę atnaujinti savo išmanųjį, pirmiausiai apžiūrime tuos modelius, kurie šiais metais buvo įvardinti kaip geriausi – didelė tikimybė, kad tarp jų surasime sau tinkamą variantą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kokį telefono modelį rinktis 2022 metais?

2022 metai telefonų rinkoje buvo iš tiesų įspūdingi, todėl turėsite galimybę rinktis iš labai solidžias specifikacijas siūlančių modelių. Šį kartą trumpai aptarsime populiariausius iš jų.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Drąsiai teigiama, kad tai – geriausias Samsung telefonas, kurį dabar galima rasti rinkoje. Šis išmanusis yra neįtikėtinai našus, o jo funkcijos – kruopščiai subalansuotos. Galimybes dar labiau išplečia integruotas „S Pen“ rašiklis. Kameros taip pat nusipelnė komplimentų: 108MP pagrindinė kamera su itin plačiu ir dviem teleobjektyvais užtikrins įspūdingą nuotraukų kokybę. Be to, lyginant su ankstesniais modeliais, ženkliai buvo pagerintos priartinimo galimybės. Ilgalaikis programinės įrangos palaikymas, prisitaikantis 120Hz atnaujinimo dažnis ir WQHD+ skiriamoji geba – tai dar keli Jūsų laukiantys privalumai.

iPhone 14 Pro


Jei visgi labiau esate Apple produkcijos gerbėjas, turėtumėte žinoti, kad būtent šis modelis dabar yra laikomas įspūdingiausiu šios kompanijos šedevru. Standartinis iPhone 14 labai panašus į savo pirmtaką iPhone 13, tačiau iš šio modelio galite tikėtis kur kas daugiau. Dažniausiai aptarinėjama nauja, patogesnį naudojimą užtikrinanti „Dynamic Island“ skiltis ir niekuomet neužgęstantis ekranas, kuris neturi neigiamos įtakos baterijos tarnavimo trukmei. iPhone 14 Pro taip pat pasiūlys išskirtinai geras kameras, 120Hz atsinaujinimo dažnį ir itin našų procesorių. Iš arčiau su juo susipažinsite Pigu.lt el. parduotuvėje.

Google Pixel 6a

Šis išmanusis telefonas patiks tiems, kurie ieško pigesnio, tačiau pakankamai solidžiai veikiančio įrenginio. Jis yra aprūpintas „Google Tensor“ lustu – toks pats naudojamas ir Pixel 6 bei 6 Pro modeliams, tad galite tikėtis pavyzdinio našumo. Palankiai vertinama ir solidi baterijos tarnavimo trukmė. Kameros galimybės neprilygs aukščiau aptartiems flagmanams, tačiau nuotraukų kokybė bus pakankamai gera, kad jomis be gėdos jausmo galėtumėte dalintis savo socialiniuose tinkluose.

Samsung Galaxy Z Flip 4

Nors sulankstomi telefonai daugeliui vis dar skamba kaip naujiena, kompanija Samsung jau pristatė ne vieną tokį išmanųjį. Šiame modelyje buvo išspręstos anksčiau neraminusios problemos. Pagrindinė ir itin plati kamera prilygsta Galaxy S22 ir S22 Plus modeliams, baterija sėkmingai gali tarnauti net ir visą dieną, o „Snapdragon 8+ Gen 1“ mikroschemų rinkinys su 8GB RAM atmintimi garantuoja solidų našumą. Jei norisi telefoną pritaikyti ir kaip planšetę, į šį sulankstomą modelį tikrai verta atkreipti dėmesį.

OnePlus 10 Pro

Šis modelis turėtų sužavėti tuos, kurie itin vertina ilgai tarnaujančią bateriją ir spartų jos įkrovimą. Pirmuoju aspektu šis išmanusis lenkia praktiškai visus flagmanus, o 80W spartus laidinis įkrovimas kalba pats už save. Kitomis pagrindinėmis specifikacijomis jis taip pat nenusileidžia konkurentams. Tiesa, teigiama, kad kamerų nebūtų galima paminėti kaip privalumo: nors jų sąranka iš tiesų įspūdinga, tam tikri nenuoseklumai neleidžia lygiuotis su rinkos lyderiais.

Xiaomi 12 Pro

Nors šis modelis pasirodė paskutinėmis 2021-ųjų metų dienomis, šiais metais jis vis dar minimas kaip kandidatas atsidurti Jūsų kišenėje. Dailus dizainas, kokybiškas ekranas, keturių garsiakalbių sąranka, gera kamerų sistema – tai pagrindiniai, bet ne vieninteliai šio modelio privalumai. Papildomai reikėtų paminėti įspūdingą našumą užtikrinantį „Snapdragon 8 Gen 1“ lustą ir greitą 120W krovimą, tačiau tikėtina, kad surasite ir daugiau naudingų ypatybių.

Akivaizdu, kad šiais metais sau tinkamą išmanųjį telefoną galės surasti kiekvienas. Nesvarbu, ar pirmenybę teikiate palankiai kainai, įspūdingai kamerai ar ieškote geriausio visų laikų modelio, gamintojai turės Jums ne vieną pasiūlymą. Ar jau nusprendėte, kuriuo iš jų pasinaudosite?

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas