Oficialiai pristatyti naujieji „OnePlus Buds 3“ belaidžiai ausinukai: naujausias modelis išsiskirs savo lengvumu, triukšmo slopinimo galimybe ir kokybišku garsu

Arnas Balčiūnas

2024-01-05, 09:01

0 komentarų

„OnePlus“ atstovai vakar, ketvirtadienį, pristatė pirmąjį savo 2024 metų išmanųjį telefoną. Kaip ir buvo tikėtasi, oficialiai pristatytas „OnePlus Ace 3“ modelis, kuris debiutavo Europos rinkoje. Kaip žinia, mėnesio pabaigoje šis išmanusis bus pademonstruotas ir europiečiams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Oficialiai pristatyti naujieji „OnePlus Buds 3“ belaidžiai ausinukai: naujausias modelis išsiskirs savo lengvumu, triukšmo slopinimo galimybe ir kokybišku garsu

Kartu su naujuoju išmaniuoju telefonu pristatyti ir nauji belaidžiai ausinukai. „OnePlus“ atstovai vakar surengtos spaudos konferencijos metu oficialiai pristatė ir „OnePlus Buds 3“, kurie aprūpinti dviejų garsiakalbių konstrukcija, aktyviu triukšmo slopinimu ir itin lengvu korpusu.

Naujieji „OnePlus Buds 3“ ausinukai savo dizainu yra labai panašūs į anksčiau pristatytą „Buds 2 Pro“ modelį, tačiau naujasis variantas turi kiek labiau blizgantį paviršių. Čia panaudotas ir tas pats dvigubų garsiakalbių sprendimas, kuris buvo naudojamas ir „Pro“ variante, kas užtikrins sodrų garsą.

Belaidžiai aprūpinti triukšmo slopinimo galimybe iki 49 dB, o ši funkcija pasiūlys ir keletą skirtingų režimų – 10 dB ir 20 dB yra tarpiniai variantai prieš didįjį šuolį iki 49 dB. „OnePlus Buds 3“ taip pat turi išmanųjį režimą, kuris automatiškai atpažįsta aplinką ir pritaiko ANC lygį. Ausinės turi guminius antgalius, kurie padeda izoliuoti triukšmą.

Belaidžių ausinukų valdymas atliekamas naudojant lietimui jautrias sritis ant pačių ausinukų. „OnePlus Buds 3“ taip pat aprūpinti trimis mikrofonais, o „OnePlus“ atstovai teigia, kad dirbtinis intelektas padeda sumažinti triukšmą skambučių metu. Pačios ausinės turi IP55 sertifikatą ir yra neįtikėtinai lengvos - kiekviena jų sveria vos 4,8 g. Ausinių baterija yra 58 mAh, o dėklo - 520 mAh.

Pranešama, jog šių belaidžių ausinukų prekyba Kinijoje prasidės jau sausio 8 dieną, o pirkėjams bus pasiūlyti du spalviniai pasirinkimai – juodas arba mėlynas. „OnePlus Buds 3“ kainuos maždaug 57 eurus. Ar ši naujiena bus prieinama ir Europoje – kol kas išlieka neaišku.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas