Internete plinta Vilniaus policijos išplatintas vaizdo įrašas: tūkstančiai peržiūrų sulaikant narkotikų platintojus, pamatykite tai patys

Pranešimas spaudai

2024-04-03, 14:54

0 komentarų

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato pareigūnai atliko sėkmingas sulaikymo operacijas Fabijoniškių, Lazdynų ir Lentvario rajonuose – kovo 26 d. sulaikyti asmenys, neteisėtai disponavę narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Internete plinta Vilniaus policijos išplatintas vaizdo įrašas: tūkstančiai peržiūrų sulaikant narkotikų platintojus, pamatykite tai patys

Sulaikant įtariamuosius, Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato pareigūnams talkino kolegos iš Viešosios tvarkos valdybos Specialiosios parengties skyriaus. Policijos atstovai taip pat paskelbė ir šios operacijos vaizdo įrašą, kuris patalpintas „YouTube“ platformoje.

Per pirmąsias kelias vaizdo įrašo paskelbimo valandas – tūkstančiai peržiūrų, o internautai negailėjo ir gerų komentarų. Pareigūnai buvo giriami už atliktą darbą, kai kurie linki ir sėkmės kovojant su nusikaltėliais. Patį vaizdo įrašą galite pamatyti kiek žemiau.

Visiems įtariamiesiems pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti(Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str.).

Sulaikymo ir kratų metu buvo rastas didelis kiekis galimai psichotropinės medžiagos – 3-chlormetkatinono (3-CMC) ir narkotinės medžiagos – kanapių bei hašišo, taip pat svėrimo, fasavimo ir pakavimo priemonių, pinigų, galimai gautų nusikalstamu būdu.

Vilniaus miesto penktajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d., 260 str. 1 d. Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Šį ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Vilniaus miesto apylinkės prokuratūros 4-asis skyrius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas