Lyg perkūnas iš giedro dangaus: „Samsung“ netikėtai paskelbė apie artėjantį pristatymą

Lukas Snarskis

2021-10-13, 12:00 (atnaujinta 2022-11-29, 00:34)

6 komentarai (-ų)
Lyg perkūnas iš giedro dangaus: „Samsung“ netikėtai paskelbė apie artėjantį pristatymą

Spalio mėnesis – itin įtemptas tarp išmaniųjų telefonų gamintojų. Spalio 21 dieną „Google“ rengia spaudos konferenciją, kurios metu bus pademonstruoti naujieji „Pixel 6“ serijos įrenginiai, o dabar paaiškėjo, jog diena anksčiau išvysime ir naujienų iš „Samsung“ stovyklos.

Prieš keletą valandų paaiškėjo, jog Pietų Korėjos milžinė surengs „Unpacked Part 2“ renginį, kurio metu galime išvysti naujienų iš šios bendrovės stovyklos. Įdomu tai, jog šis pristatymas įvyks vos viena diena anksčiau nei „Google“ planuojamas renginys. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma ką ketina pristatyti „Samsung“.

„Samsung“ atstovų išplatintas 12 sekundžių vaizdo įrašas neatskleidžia jokios informacijos. Įraše galima matyti programėlių piktogramas, kas gali sufleruoti, jog bus paskelbtos naujienos susijusios su programine įranga. Galimas variantas, kad „Samsung“ ketina paskelbti informaciją, susijusią su „One UI“ ir „Android 12“ atnaujinimais.

Kai kurių šaltinių teigimu, Pietų Korėjos milžinė gali pademonstruoti ir nauju spalviniu variantu aprūpintą „Galaxy Z Flip3“ išmanųjį telefoną, o taip pat ir buitinės technikos, kuri būtų priskirta „Bespoke“ serijai. Deja, tačiau visa ši informacija yra gandų lygmenyje ir bent jau šiai dienai nėra jokios oficialių naujienų ko galėtumėme tikėtis šio pristatymo metu.

Reikėtų neatmesti varianto, jog „Samsung“ gali pristatyti ir „Galaxy S21 FE“, nors tai atrodo sunkiai tikėtina. Dar visai neseniai buvo skelbiama, kad gamintojas atšaukė šio išmaniojo telefono gamybą, o planuojamas pristatymas gali įvykti tik metų pabaigoje arba jau kitais metais.

Kaip bebūtų, iki netikėtos „Samsung“ spaudos konferencijos liko lygiai savaitė, todėl visas naujienas sužinosime jau visai netrukus. Kaip jau minėjome, „Unpacked Part 2“ renginys įvyks spalio 20 dieną, 17:00 val. Lietuvos laiku, o visą naujausią informaciją, kaip ir visada, rasite mūsų portale.

6 komentarų

Samsung ištikimiausias fanas

Šūdas tie damsungai. Žmona nusipirkusi tą s21 pro ultra 512gb ar kokį ten, vienu žodžiu, mandriausią kai tik pasirodė Lietuvoje. Tai kiek čia praėjo, 4-5 mėnesiai? Jau stringa ir panašiai. Pirko realiai jį tik dėl kameros nugarėlėje. Aš jų mėšlą nustojau pirkti po S3. Pusmetis realiai ir telefonas realiai tinkamas tik užpakaliui nusivalyti.

>

Iš android kaip tik Samsung, Sony ir Pixel geriausia ką galima ilgalaikio ir patikimo išsirinkt ir naudot be problemų , jei suletėjo matyt neprižiūri po naršymo neprasivalo atminties ir kaupia kas nereikalinga jame, čia per 4men gali normaliai apleist telefono atmintine ir sulėtint. reik žiūrėt ir ką sako kokius veiksmus daryt, kad įrenginys nesuletėtu, o ne nusipirkt brangiausia modelį ir tikėtis, kad 100metu tarnaus be problemu ir tiesiog naudoses. Iš Kinu brandu irgi nieko gero Xiaomi prikemša savo reklamu durnu į ta miui ir dar negana appsu prirašyta kuriu net nenaudosi niekad, geriau leistu pačiam vartotojui nusprest ko jam reik ir ką diegtis, net samsung klausia ar ju produktus nori isidiegti ar ne, o ne prikemša visko ko nereik ir kas su atnaujinimais su kinu įrenginiais nieko gero, samsung bent kai išleidžia tai iškart ir atsinaujina. Apple vėlgi kasmet vienodi įrenginiai ir kainos užkeltos tik dėl ios gali padoriai naudotis, nes bent neprikišta ko nereik ir paprasta naudot. Kai turiu ir Samsung ir kinu produkta tai galiu ir lygint ir tikrai nematau ko čia purvu drabstyt samsung, nes jie nors pagerėja nuo Touchwiz laiku.

Oki

Tai jai stringa, nesi i garantini,nepataiso keicia kitu

Qe

Svaigalas esi ir tiek iphone naudoji delto taip sakai tik kad sumenkinti 😂🤡 p.s pries iphone nieko neturiu pats esu naudojes geri bet turi trukumu ko turi android.

Sido

Nieko nežinoma kas bus pristatoma. Tai kur čia ir jikia žinia iš giedro dangaus???
Kam tokias nesamones rašynėti?

Wissen

Greičiausiai pristatys one ui 4,0 ir kokius nors įrenginius. One ui 4 tai laukiu įdomu pamatyt naujoves

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas