Aiškėja naujojo „Oppo Reno12 Pro“ specifikacijos: pasiūlys AMOLED ekraną, „Mediatek“ procesorių ir aukštos raiškos kamerų konfigūraciją

Lukas Snarskis

2024-05-22, 07:55

0 komentarų

Taivano bendrovė „MediaTek“ neseniai pristatė naują mikroschemų rinkinį, kuris skirtas aukštos klasės išmaniesiems telefonams – tai „Dimensity 9300+“. Dabar pademonstruotas ir dar vienas naujas lustas – tai „Dimensity 8250“, kuris yra 2022 metų pabaigoje išleisto „Dimensity 8200“ atnaujinimas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja naujojo „Oppo Reno12 Pro“ specifikacijos: pasiūlys AMOLED ekraną, „Mediatek“ procesorių ir aukštos raiškos kamerų konfigūraciją

Išmaniųjų telefonų rinkoje jau yra įprasta, jog pasirodžius naujam mikroschemų rinkiniui – iškart pasirodo ir pranešimai apie pirmuosius įrenginius, kurie ketina jį panaudoti. Jau gegužės 23 dieną įvyks „Oppo“ spaudos konferencija, kurios metu bus pristatyta „Reno12“ serija.

Iki oficialaus pristatymo likus vos keletui dienų – aiškėja daugiau „Reno12 Pro“ modelio specifikacijų. Šis įrenginys buvo aptiktas Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros TENAA duomenų bazėje, kas leidžia pažvelgti į pagrindines jo savybes.

„Oppo Reno12 Pro“ turės 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur gamintojas ketina įmontuoti 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 9300“ procesoriumi, o taip pat turės ir 5 000 mAh talpos bateriją su 80W greituoju įkrovimu. „Reno12 Pro“ modelio nugarėlėje – trys kameros. Pagrindinė jų turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta rasime 8 MP ir dar vieną 50 MP objektyvą.

Jau žinoma ir tai, jog šis išmanusis telefonas bus prieinamas auksinės, violetinės ir juodos spalvų. Kartu su juo bus pristatytas ir „Reno12“ variantas, kuris naudos „Dimensity 8250“ mikroschemų rinkinį. Kaip jau minėjome, oficialus pristatymas įvyks gegužės 23 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas