Aiškėja pirmojo „OnePlus“ sulenkiamo telefono savybės: pasiūlys ne tik galingiausią procesorių, bet ir puikių savybių kameras

Lukas Snarskis

2023-06-29, 12:15

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ anksčiau išleisdavo vos keletą naujų išmaniųjų telefonų per metus, tačiau dabar jų kuriamų įrenginių skaičius yra ženkliai didesnis. Bendrovė pristato įvairiausių klasių modelius, o dabar ruošiasi ir dar vienos naujienos pristatymui.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja pirmojo „OnePlus“ sulenkiamo telefono savybės: pasiūlys ne tik galingiausią procesorių, bet ir puikių savybių kameras

Internete jau kuris laikas kalbama apie sulenkiamą „OnePlus“ išmanųjį telefoną, o dabar aiškėja, kad oficialus jo pristatymas įvyks jau rugpjūčio mėnesį. Skelbiama, jog spaudos konferencija bus surengta Niujorke.

Pirmosios kalbos apie sulenkiamą „OnePlus“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų debiutuoti kaip „OnePlus Fold“, pasirodė dar gegužės mėnesį. Dabar internete pasirodė ir detalesnė informacija apie šio flagmano technines savybes.

Remiantis naujausia informacija, naujasis „OnePlus Fold“ turėtų būti aprūpintas 7,8 colių įstrižainės vidiniu ekranu. Čia bus naudojama sulenkiama AMOLED panelė su 1 900 x 2 100 taškų raiška. Išorinėje išmaniojo telefono dalyje – 6,3 colių įstrižainės AMOLED ekranas. Teigiama, kad abu ekranai bus aprūpinti 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Pirmas toks „OnePlus“ flagmanas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4 800 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. Jau žinoma ir tai, jog nugarėlėje rasime tris kameras.

„OnePlus Fold“ turėtų pasižymėti kameromis, prie kurių tobulinimo prisidėjo „Hasselblad“, o pagrindinis objektyvas bus aprūpintas 48 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 48 MP plataus kampo kamerą bei 64 MP raiškos jutikliu aprūpintą teleobjektyvą. Išmanusis telefonas turės ir dvi asmenukių kameras.

„OnePlus Fold“ priekinėje dalyje rasime 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą, o atlenkus pagrindinį ekraną – 20 MP asmenukių kamera. Išmanusis telefonas turėtų veikti su „OxygenOS 13.1“ vartotojo sąsajos versija, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinę sistemą. Šoninėje įrenginio briaunoje – pirštų antspaudų jutiklis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas