Dar vienas „Sony“ telefonas sulaukė „Android 14“ atnaujinimo: naujausią platformos versiją jau gali išbandyti ir „Xperia 5 V“ turėtojai

Lukas Snarskis

2024-01-08, 07:46

0 komentarų

„Google“ kuriama ir plėtojama „Android“ operacinė sistema yra populiariausia mobilioji platforma pasaulyje. JAV technologijų milžinė kiekvienais metais išleidžia vieną didįjį atnaujinimą, o ne išimtis buvo ir 2023 metai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Dar vienas „Sony“ telefonas sulaukė „Android 14“ atnaujinimo: naujausią platformos versiją jau gali išbandyti ir „Xperia 5 V“ turėtojai

Dar praėjusių metų spalio pradžioje, „Google“ oficialiai pristatė naująją „Android 14“ operacinės sistemos versiją, kuri jau dabar yra prieinama daugeliui „Pixel“ serijos išmaniųjų telefonų. Ši platformos versija po truputį atkeliauja ir į kitus įrenginius, o dar visai neseniai tokį atnaujinimą gavo ir „Sony“ flagmanas.

Lapkričio pradžioje „Sony“ išleido „Android 14“ operacinės sistemos atnaujinimą, kuris skirtas „Xperia 1 V“ išmaniajam telefonui. Šis naujinys pasiūlys ne tik naujausią „Google“ sukurtos platformos versiją, bet ir patobulintą „Bokeh“ režimą, o taip pat ir atnaujintą „Video Creator“ aplikaciją. Panašaus atnaujinimo sulaukė ir dar vienas bendrovės produktas. Vėliau buvo atnaujintas ir „Xperia 10 V“ modelis.

„Sony“ atstovai savo „Instagram“ paskyroje paskelbė, jog „Android 14“ atnaujinimo pagaliau sulaukė ir „Xperia 5 V“ išmaniojo telefono turėtojai. Į atnaujinimą, žinoma, įtraukta viskas, ką „Google“ pasiūlė su naujausia „Android“ operacinės sistemos versija. Be to, gaunama galimybė naudoti galinėje dalyje esančią LED blykstę kaip pranešimų indikatorių, taip pat ekrano mirksėjimą, kad atkreiptumėte dėmesį į pranešimus ar žadintuvus.

„Sony Xperia 5 V“ taip pat bus suderinamas su „Find my device“ programėle, leidžiančia lengvai, kaip rodo pavadinimas, jį rasti, taip pat užrakinti ir nuotoliniu būdu ištrinti turinį. Gamintojas taip pat patobulino „Nearby Share“ galimybę, kuri leidžia persiųsti failus iš „Windows“ kompiuterių belaidžiu būdu.

Norėdami pasitikrinti ar jo sulaukėte – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Apie telefoną“ punktą. Tuomet spauskite „Programinės įrangos naujinimas“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų. Su šiuo atnaujinimu jūs gausite ir gruodžio mėnesio „Android“ saugumo papildinį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas