„Google“ nekantrauja pristatyti naujausius telefonus: atskleidė „Pixel 7“ serijos dizaino ypatumus, pamatykite tai ir jūs

Lukas Snarskis

2022-09-28, 13:35 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

0 komentarų

Spalio mėnesis technologijų rinkoje ir vėl bus karštas. Naujus produktus ketina pristatyti nemažai automobilių gamintojų, o ant scenos žengs ir JAV technologijų milžinė „Google“, kuri ketina pademonstruoti naujus telefonus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Google“ nekantrauja pristatyti naujausius telefonus: atskleidė „Pixel 7“ serijos dizaino ypatumus, pamatykite tai ir jūs

Internete jau kuris laikas kalbama apie naujuosius „Pixel 7“ serijos išmaniuosius telefonus. Kaip žinia, spalio 6 dieną bus pristatyti du nauji modeliai – tai „Google Pixel 7“, o taip pat ir „Pixel 7 Pro“ variantas. Ir panašu, kad labiau nei kompanijos gerbėjai, šio renginio laukia tik patys „Google“ vadovai.

Internete pasirodė „Google“ išplatintas vaizdo įrašas, kuriame atskleidžiamos tam tikros naujųjų išmaniųjų telefonų dizaino detalės. Jau žinoma, kad naujieji „Pixel 7“ serijos išmanieji telefonai bus prieinami trijų spalvinių variantų – „Obsidian“ (juodos/tamsiai pilkos), „Snow“ (baltos) bei „Hazel“.

Verta pastebėti, jog bendrovės įkeltas įrašas sulaukė nemažo ir internautų dėmesio. Per mažiau nei 24 valandas, 44 sekundžių klipas, peržiūrėtas jau beveik 100 tūkst. kartų. Akivaizdu, kad „Google“ naujienų šiemet laukia nemažai žmonių. O jos turėtų būti pakankamai įdomios.

„Google Pixel 7“ serijos išmanieji telefonai turėtų veikti su „Tensor G2“ procesoriais, o „Pro“ modelis turės 6,7 colių įstrižainės OLED ekraną su Quad HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Šio modelio veikimą turėtų palaikyti 5000 mAh talpos baterija su 30W greituoju įkrovimu. Išmaniojo nugarėlėje – trys kameros, o pagrindinė jų turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, 12 MP plataus kampo kamerą bei 48 MP teleobjektyvą.

Deja, tačiau bazinio „Pixel 7“ serijos modelio specifikacijos nėra žinomos. Iki pristatymo, kuris įvyks spalio 6 dieną, likus tik kiek daugiau nei savaitei, tikėtina, jog mes išvysime ir daugiau informacijos apie abu modelius, o ypatingai standartinį „Google Pixel 7“ variantą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas