Netrukus debiutuos karščiausios „Qualcomm“ naujienos: paaiškėjo, kada bus pristatyti naujausi telefonams skirti mikroschemų rinkiniai

Lukas Snarskis

2024-03-15, 07:46 (atnaujinta 2024-03-15, 09:52)

0 komentarų

JAV technologijų bendrovės „Qualcomm“ kuriami procesoriai naudojama daugelio išmaniųjų telefonų gamintojų. Šio gamintojo produkcija veikia tokių gamintojų kaip „Xiaomi“, „Samsung“ bei daugelio kitų produktuose. O dabar artėja ir naujienų pristatymas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netrukus debiutuos karščiausios „Qualcomm“ naujienos: paaiškėjo, kada bus pristatyti naujausi telefonams skirti mikroschemų rinkiniai

Įvairūs gandai apie naujai kuriamus „Qualcomm“ procesorius pasirodo ganėtinai dažnai, o naujausius planus atskleidė ir pats gamintojas. JAV kompanijos atstovai paskelbė, jog jau kovo 18 dieną bus pristatyti naujausi produktai. Tarp jų – ir flagmanams skirta naujiena.

Tikėtina, jog amerikiečių kompanija turėtų pristatyti naująjį „Snapdragon 8s Gen 3“ procesorių, o kartu su juo debiutuos ir „Snapdragon 7+ Gen 3“ mikroschemų rinkinys. Pastarasis bus skirtas vidutinės klasės išmaniesiems telefonams.

Bene daugiausiai informacijos yra žinoma apie „Snapdragon 8s Gen 3“. Įvairios kalbos sklando nuo pat metų pradžios ir tai turėtų būti 4 nm architektūrą naudojantis mikroschemų rinkinys. Pagrindinis branduolys turėtų būti 2,9 GHz, o čia bus panaudota 900 Mhz „Adreno 735“ vaizdo plokštė.

Deja, tačiau informacijos apie „Snapdragon 7+ Gen 3“ lustą beveik nėra. Visai neseniai, buvo pasirodę pranešimų, kad šį mikroschemų rinkinį ketina panaudoti „OnePlus“, tačiau tai yra viskas. Tikėtina, jog būtent „OnePlus Ace 3V“ bus pirmasis įrenginys, kuris panaudos šią „Qualcomm“ naujieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas