Pagaliau pristatytas naujasis „Realme 12+“ išmanusis telefonas: pirkėjams pasiūlys „Dimensity 7050“ procesorių ir 120 Hz AMOLED ekraną

Lukas Snarskis

2024-03-02, 15:00

1 komentaras

Internete jau ne vieną savaitę buvo kalbama apie naujuosius „Realme 12 Pro“ serijos išmaniuosius telefonus. Kinijos gamintojo atstovai ne vieną kartą anonsavo šios linijos įrenginių savybes, o dar vasario pradžioje įvyko ir oficialus pristatymas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pagaliau pristatytas naujasis „Realme 12+“ išmanusis telefonas: pirkėjams pasiūlys „Dimensity 7050“ procesorių ir 120 Hz AMOLED ekraną

Kinijos bendrovė „Realme“ jau kuris laikas anonsavo ir dar vieną šios serijos išmanųjį telefoną – tai „Realme 12+“. Visai neseniai įvyko ir oficialus šio įrenginio pristatymas. Šiame tekste kviečiame pažvelgti į pagrindines šios naujienos savybes bei, žinoma, kainą.

Naujasis „Realme 12+“ turi 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas turi ir po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų skaitytuvą, kuris gali būti naudojamas ir širdies ritmo stebėjimui. Nugarėlė pasižymi tuo pačiu veganiškos odos dizainu kaip ir „Realme 12 Pro“ serijos įrenginiai su didele apskrita kameros sala, kur rasime tris objektyvus.

Pagrindinė „Realme 12+“ kamera aprūpinta 50 MP raiškos „Sony LYT-600“ vaizdo jutikliu su f/1.88 diafragma. Čia taip pat rasime ir 8 MP plataus kampo kamera, o trečiasis objektyvas – 2 MP makro sensorius.

Išmanusis veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Šis įrenginys pirkėjus pasieks su „Realme UI 5.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinę sistemą. Telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 67W įkrovimo galimybe.

Skelbiama, jog ši „Realme“ naujiena bus prieinama žalios ir smėlio spalvų, o jo kaina sieks maždaug 300 eurų. Tiesa, kol kas nėra žinoma ar jis pasirodys ir Europoje.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas