Pasirodė „Google“ kuriamo „Pixel Fold 2“ flagmano maketai: aiškėja, kokius dizaino pakeitimus ruošia gamintojas ir kokias naujoves ketinama pasiūlyti

Lukas Snarskis

2024-02-27, 16:35 (atnaujinta 2024-06-06, 11:06)

0 komentarų

Kalbos apie tai, jog „Google“ ketina pristatyti „Pixel Fold“ sulenkiamą išmanųjį telefoną sklido bent keletą metų. Kaip bebūtų, praėjusių metų gegužę pirmasis toks bendrovės įrenginys buvo pagaliau pristatytas ir oficialiai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pasirodė „Google“ kuriamo „Pixel Fold 2“ flagmano maketai: aiškėja, kokius dizaino pakeitimus ruošia gamintojas ir kokias naujoves ketinama pasiūlyti

„Google Pixel Fold“ oficialiai debiutavo 2023 metų gegužės mėnesį, o internete jau kuris laikas kalbama ir apie antros kartos modelį. Dabar internete pasirodė ir naujojo įrenginio maketai, kurie leidžia pažvelgti į tam tikrus dizaino ypatumus.

Vienas didžiausių pasikeitimų – visiškai pakeistas nugarėlėje esančių kamerų iškilimas. Jeigu „Pixel Fold“ modelis turėjo pailgą kamerų iškilimą, tai antros kartos variantas veikiausiai turės stačiakampį su užapvalintais kampais.

„Google Pixel Fold 2“ taip pat gali turėti po sulenkiamu ekranu įmontuotą asmenukių kamerą, kurią rasime dešiniajame įrenginio kampe. Teigiama, jog išmanusis telefonas turės 6,4 colių įstrižainės išorinį ekraną, o vidinėje dalyje turėtų būti montuojama 7,9 colių įstrižainės sulenkiama panelė.

Šis sulenkiamas išmanusis telefonas turėtų būti 155.2 x 150.2 x 5.27 mm dydžio, kuomet atlenktas, kas rodo, jog „Pixel Fold 2“ modelis bus kiek labiau kvadratinis nei jo pirmtakas. Sulenkus šio „Google“ įrenginio matmenys sieks 155.2 x 77.1 x 10.54 mm.

Anksčiau buvo skelbiama, jog „Pixel Fold 2“ veiks su „Tensor G3“ procesoriumi, tačiau naujausi duomenys rodo, kad čia bus naudojamas „Tensor G4“ mikroschemų rinkinys.

Naujasis „Tensor G4“ turėtų būti naudojamas ir „Pixel 9“ serijos išmaniuose telefonuose, kurių pristatymo tikimasi sulaukti spalio mėnesį. Tai gali reikšti ir tai, jog „Google Pixel Fold 2“ debiutuos ne gegužę, o bus pristatytas kartu su naujausiais flagmanais arba dar vėliau.

Kaip jau minėjome, pirmos kartos „Google“ sulenkiamas telefonas buvo pristatytas gegužės mėnesį, kuomet vyksta kasmetinė „Google I/O“ konferencija. Analogiško sprendimo buvo tikimasi ir šiemet, tačiau, panašu, kad „Google“ turi kiek kitokių planų.

Neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog „Pixel Fold 2“ gali turėti variantą su 16 GB operatyviosios (RAM) atminties, ko iki šiol nesiūlė joks kitas „Google“ sukurtas išmanusis telefonas. Čia taip pat turėtų būti naudojamos ir UFS 4.0 duomenų saugyklos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas