„Samsung“ oficialiai pristatė naująjį „Galaxy A15 5G“ modelį: išlaikytas firminis bendrovės stilius, puikus ekranas ir itin patraukli kaina

Lukas Snarskis

2023-12-26, 13:35

0 komentarų

Internete jau kelis mėnesius sklando įvairiausi gandai apie „Samsung“ ruošiamus nebrangius išmaniuosius telefonus. Kaip žinia, bendrovė kasmet pristato bent kelis „Galaxy A“ serijai priskirtus modelius.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ oficialiai pristatė naująjį „Galaxy A15 5G“ modelį: išlaikytas firminis bendrovės stilius, puikus ekranas ir itin patraukli kaina

„Samsung“ jau kuris laikas ruošėsi „Galaxy A15 5G“ ir „Galaxy A25 5G“ išmaniųjų telefonų pristatymui. Šiandien debiutavo abu šie modeliai, o šiame tekste rasite visą informaciją apie naująjį „Samsung Galaxy A15 5G“. Jeigu norite sužinoti kuo nustebins „Galaxy A25 5G“ – apie tai plačiau skaityti galite paspaudę čia.

Naujasis „Galaxy A15 5G“ modelis išlaikė firminę „Samsung“ dizaino liniją – išmanusis telefonas turi vertikaliai išdėstytas kameras bei plokščias šonines kraštines. Įrenginys aprūpintas 6,5 colių įstrižainės AMOLED ekranu, o viršutinėje dalyje – vandens lašo formos išpjova.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 6100 Plus“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM), o pirkėjai galės rinktis iš dviejų skirtingų vidinių talpyklų – tai 128 GB arba 256 GB. „Galaxy A15 5G“ modelis pirkėjus pasieks su „One UI 6“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinės sistemos versiją.

Naujojo „Samsung“ įrenginio nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera. Čia taip pat rasime ir 5 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 5 MP makro objektyvą. Priekinėje išmaniojo dalyje – 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. „Galaxy A15 5G“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 25W įkrovimo galimybe.

Verta paminėti, jog naujasis „Samsung Galaxy A15 5G“ pasiūlys 5G ryšio technologijos palaikymą, dvigubo dažnio Wi-Fi, „Bluetooth 5.3“, o vienoje iš briaunų rasime ir ausinių lizdą. Išmanusis telefonas taip pat palaiko atminties korteles, o šoninėje briaunoje įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis.

Ši „Samsung“ naujiena kol kas yra prieinama tik Indijos rinkoje, tačiau netrukus turėtų pasirodyti Lietuvoje. Indijoje pigiausias „Galaxy A15 5G“ modelis parduodamas nuo maždaug 215 eurų, o panašios kainos galima tikėtis ir mūsų rinkoje. Priminsime, jog ankstesnis šios serijos įrenginys Lietuvoje buvo parduodamas nuo 220 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas