Sulenkiamas „Vivo“ flagmanas netrukus atkeliaus ir į tarptautinę rinką: aiškėja, kada įvyks oficialus jo pristatymas ir kurioje šalyje jis debiutuos

Lukas Snarskis

2024-05-30, 14:55

0 komentarų

„Vivo“ atstovai dar kovo pabaigoje surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatė gausybę naujų produktų. Tarp jų ir naujieji „Vivo X Fold3“ serijos sulenkiami išmanieji telefonai. Šie įrenginiai iki šiol yra prieinami tik Kinijos rinkoje, tačiau tai netrukus gali pasikeisti.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Sulenkiamas „Vivo“ flagmanas netrukus atkeliaus ir į tarptautinę rinką: aiškėja, kada įvyks oficialus jo pristatymas ir kurioje šalyje jis debiutuos

Kovo pabaigoje buvo pristatyti du „X Fold3“ serijos sulenkiami įrenginiai – tai standartinis „X Fold3“, o taip pat ir „Vivo X Fold3 Pro“. Dabar aiškėja, jog būtent „Pro“ variantas gali tapti prieinamu ir tarptautinėje rinkoje, o jau kitą mėnesį įvyks jo debiutas Indijoje.

Kol kas nėra žinom ar naujasis „X Fold3 Pro“ modelis bus prieinamas ir Europoje, tačiau tokio scenarijaus nevertėtų atmesti. Priminsime, jog naujieji „Vivo“ sulenkiami įrenginiai pasiūlė keletą naujovių, o vienas didžiausių pasikeitimų – dizaino srityje.

Naujieji „Vivo X Fold3“ serijos sulenkiami modeliai yra gerokai lengvesni, o taip pat ir plonesni nei anksčiau pristatyti bendrovės modeliai. Skelbiama, jog šių įrenginių svoris siekia vos 219 gramų, nors dar pernai pristatytas „X Fold2“ buvo 279 gramų svorio.

Sumažėjo ir išmaniųjų telefonų korpuso storis, kuris dabar siekia vos 10,2 mm, kuomet įrenginys yra sulenktas. Abu „X Fold3“ serijos variantai aprūpinti identiškais ekranais. Čia rasime 8,03 colių įstrižainės sulenkiamą ekraną su 2 480 x 2 200 taškų raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Maksimalus ryškumas – 4 500 nitų.

„Vivo X Fold3 Pro“ variantas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi ir turės nuotraukų apdorojimui skirtą „V3“ procesorių. Išmanusis telefonas turės 16 GB operatyviosios (RAM) ir pasirinktinai 512 GB arba 1 TB vidinės atminties. Čia bus naudojami LPDDR5X ir UFS 4.0 lustai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas