„Vivo“ nepaliauja stebinti: pristatytas ir dar vienas vidutinės klasės išmanusis telefonas, šįsyk debiutuoja „Y38 5G“ modelis

Lukas Snarskis

2024-05-04, 09:00

0 komentarų

Pastaruoju metu netrūksta naujienų iš „Vivo“ stovyklos. Kinijos kompanija vien šią savaitę pristatė bent keturis naujus išmaniuosius telefonus ir, panašu, naujienas ties tuo nesibaigia. Bendrovės vadovai patyliukais pristatė ir dar vieną naują įrenginį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ nepaliauja stebinti: pristatytas ir dar vienas vidutinės klasės išmanusis telefonas, šįsyk debiutuoja „Y38 5G“ modelis

„Vivo“ išleido dar vieną vidutinės klasės išmanųjį telefoną, kuris jau dabar yra prieinamas Taivano rinkoje, o netrukus turėtų pasiekti ir kitus regionus. Naujasis „Vivo Y38 5G“ pasiūlys vidutinės klasės savybes už ganėtinai žemą kainą.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,68 colių įstrižainės HD+ raiškos LCD ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Naujasis „Y38 5G“ modelis veiks su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele.

„Vivo Y38 5G“ nugarėlėje rasime kamerų apskritimą, kur įmontuoti du objektyvai. Pagrindinis jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta rasime ir 2 MP gylio sensorių. Priekinėje telefono dalyje – 8 MP asmenukių kamera. Skelbiama, jog šio įrenginio veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 44W greituoju įkrovimu.

Išmanusis telefonas pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacine sistema ir „Funtouch OS 14“ vartotojo sąsaja. „Vivo Y38 5G“ bus parduodamas žalios ir mėlynos spalvų, o šio įrenginio korpuso storis siekia 8,09 mm. Šoninėje briaunoje įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis.

Naujasis „Vivo“ įrenginys turėtų kainuoti maždaug 240 eurų, tačiau ar jis pasirodys ir Europoje – kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas