„Soundcore“ pristatė itin kompaktišką „Select 4 Go“ belaidę kolonėlę, kuri kainuos vos 25 eurus ir pasiūlys ne tik kokybišką garsą, bet ir fantastišką baterijos veikimo laiką

Lukas Snarskis

2024-09-19, 16:35

0 komentarų

Nuolat tobulėjančioje garso technologijų srityje belaidės ausinės tapo permaininga inovacija, iš naujo apibrėžiančia mūsų garso pojūčius ir supratimą. Įvairiausius garso produktus kuria daugelis bendrovių, o vartotojui surasti geriausią pasirinkimą kartais tampa tikru iššūkiu.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Soundcore“ pristatė itin kompaktišką „Select 4 Go“ belaidę kolonėlę, kuri kainuos vos 25 eurus ir pasiūlys ne tik kokybišką garsą, bet ir fantastišką baterijos veikimo laiką

Kompanijai „Anker“ priklausantis prekės ženklas „Soundcore“ debiutavo dar 2014 metais, o per beveik dešimt metų spėjo užsitikrinti daugelio pirkėjų simpatijas. Šios bendrovės produktai dažnai pasižymi kiek žemesne nei įprasta kaina, tačiau už ją pasiūlo išties puikius produktus.

„Soundcore“ dabar pristato naują belaidę kolonėlę „Select 4 Go“, kuri nustebins ne tik savo kompaktišku dizainu, bet ir puikia garso kokybe, ilgu veikiamu, atsparumu ir, žinoma, žema kaina. Pažvelkime į šio garsiakalbio galimybes.

Naujoji „Soundcore Select 4 Go“ belaidė kolonėlė aprūpinta 1,75 colių garsiakalbiu, kuris užtikrins 5W garso išvestį ir pasiūlys aiškų bei subalansuotą garsą. Jame taip pat yra pritaikomas ekvalaizeris, todėl garsą galite reguliuoti pagal savo skonį.

Belaidė kolonėlė palaikys „Bluetooth 5.4“, kad būtų užtikrintas stabilus belaidis srautinis duomenų perdavimas, o maksimalus ryšio veikimo atstumas siekia iki 30 metrų. Taip pat galite suporuoti du garsiakalbius kartu, kad galėtumėte mėgautis platesniu garsu naudodami tikro belaidžio stereofoninio ryšio funkciją.

„Soundcore Select 4 Go“ sukurtas taip, kad atlaikytų lauko sąlygas, ką liudija IP67 atsparumo vandeniui ir dulkėms sertifikatas. Čia įmontuoti mygtukai taip pat yra gana patvarūs, jų tarnavimo laikas įvertintas iki 3000 paspaudimų.

Vienas didžiausių šios „Soundcore“ naujienos privalumų – baterija, kuri gali veikti iki 20 valandų. „Soundcore“ atstovų teigimu, akumuliatorius išlaiko 95 proc. savo talpos net po 300 įkrovimo ciklų. Kartu su garsiakalbiu dėžutėje pateikiamas 60 cm ilgio USB-A-C įkrovimo laidas, taip pat greito naudojimo vadovas.

Pranešama, jog „Select 4 Go“ belaidė kolonėlė kainuos maždaug 25 eurus, tačiau šiuo metu ji prieinama tik JAV ir JK rinkose. Pirkėjai gali rinktis iš kelių skirtingų spalvinių opcijų – tai mėlynos, juodos, baltos, violetinės ir žalios.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas