Vasara – puiki galimybė prisiminti mėgstamiausius dviračių maršrutus: specialistai pateikia penkis saugaus važiavimo dviračiu patarimus, kuriuos būtina žinoti daugeliui

Pranešimas spaudai

2024-07-23, 16:34

0 komentarų

Įpusėjo dar viena vasara. Tikriausiai palikote uždarose patalpose esančius treniruoklius ir vėl susipažinote su mėgstamiausiais dviračių maršrutais savo apylinkėse. Tikimės, kad taip pat iš naujo įsidėmėjote saugaus važiavimo dviračiu patarimus.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Vasara – puiki galimybė prisiminti mėgstamiausius dviračių maršrutus: specialistai pateikia penkis saugaus važiavimo dviračiu patarimus, kuriuos būtina žinoti daugeliui

„Varia™ RCT715“ užpakalinio vaizdo radaras ne tik reguliuoja galinių žibintų intensyvumą, kai pastebi priešais atvažiuojančius automobilius, bet ir siunčia vaizdinius ir garsinius pranešimus į jūsų Edge® dviračių kompiuterį, pasirinktus „Garmin“ išmaniuosius laikrodžius arba Varia™ programėlę jūsų išmaniajame telefone, kad įspėtų jus apie artėjantį automobilį.

Tikimės, kad dauguma vairuotojų yra kantrūs dviratininkų atžvilgiu, tačiau taip yra ne visada. Šie įspėjimai suteiks jums galimybę įvertinti automobilio padėtį ir greitį, kad nustatytumėte, ar jums reikia sustoti ir duoti jam šiek tiek daugiau vietos pravažiuoti. Galėsite netgi reguliuoti šviesos intensyvumą ir blyksnių elgseną, kad atitiktų važiavimo aplinkybes. „Varia RCT715“ taip pat yra įmontuota kamera, kuri nuolat fiksuos aplinką už jūsų ir, įvykus incidentui, automatiškai išsaugos vaizdo įrašus prieš incidentą, jo metu ir po jo.

Jei turite elektrinį dviratį (eBike), tada „Varia eRTL615“ galinio vaizdo radaras tiks būtent jums. „Varia eRTL615“ yra be akumuliatoriaus, maitinamas iš jūsų suderinamo elektrinio dviračio1 ir gali padėti padidinti dviratininko ir mašinos vairuotojo informuotumą.

Įsitikinkite, kad kiti žmonės jus mato.

Kad ir kaip malonu uždaryti nešiojamąjį kompiuterį ir sėsti ant dviračio, kol lauke dar šviesu, žiemos mėnesiais tai ne visada įmanoma, t. y. jei nenorite nuliūdinti savo viršininko, nes norite anksčiau laiko išeiti iš darbo. Važiuojant visada pravartu dėvėti šviesą atspindinčius drabužius, tačiau dėl naujausių „Garmin“ technologijos pasiekimų galite padidinti savo matomumą į visiškai naują lygmenį, neatsižvelgiant į tai, kada saulė nusileidžia.

„Garmin Varia RCT715“, „Varia™ RTL515“ ir „Varia eRTL615“ radarai ir užpakaliniai žibintai gali būti matomi iki kilometro atstumu, o Varia™ UT800 išmanusis priekinis dviračio žibintas skleidžia tolygų 800 liumenų šviesos srautą, kad vairuotojai, važiuojantys iš kitos pusės, galėtų jus pamatyti iki vienos mylios atstumu. Nelaimingi atsitikimai įvyksta tada, kai žmonės lieka nepastebėti, todėl kuo daugiau laiko kiti turės pastebėti jus atvažiuojant, tuo didesnė tikimybė, kad jūsų kelionė bus maloni.

Tiksliai žinokite, kur keliaujate.

Neturite natūralaus orientacijos pojūčio? Jokių problemų. Naujausiuose „Garmin Edge“ GPS dviračių kompiuteriuose yra daugiajuostė GNSS, kuri užtikrins puikų padėties nustatymo tikslumą.

Ištikus nelaimei palaikykite ryšį.

Dviračių kompiuteriuose „Garmin Edge“ veikia incidentų aptikimo funkcija, kuri, įrenginiui aptikus incidentą, siunčia žinutę su jūsų tiesiogine buvimo vieta jūsų nurodytiems kontaktams. Savo Edge įrenginyje ir susietame išmaniajame telefone gausite pranešimą, informuojantį, kad žinutė jūsų kontaktams bus išsiųsta per 30 sekundžių, todėl turėsite pakankamai laiko atšaukti automatinį avarinį pranešimą, jei jums nereikia pagalbos.

Laikykitės kelių eismo taisyklių.

Kelių eismo taisyklės nustatytos tam, kad žmonės kelyje būtų saugūs, todėl jos taip pat yra taikomos ir dviratininkams. Labai svarbu laikytis visų kelio ženklų ir signalų. Jei yra galimybė, naudokitės dviračių takais ir stebėkite savo aplinką.

Laikydamiesi šių penkių paprastų žingsnių, būsite saugesni ir atsakingesni dviratininkai. Ar esate pasiruošę keliauti? Būtinai aprūpinkite dviratį naujausia „Garmin“ technologija, užtikrinančia puikią, specialiai dviračiui pritaikytą navigaciją ir daugybę našumo funkcijų bet kokio lygio dviratininkams.

„Garmin“ lauko laisvalaikio gaminiai, sukurti viduje ir skirti gyvenimui lauke, pakeitė nuotykių ieškotojų, sportininkų ir lauko entuziastų gyvenimą. Kurdama gyvenimą palengvinančius ir pagerinančius gaminius, „Garmin“ tiki, kad kiekviena diena – tai galimybė kurti naujoves ir pranokti vakarykštę dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas