„Jimmy JV85 Pro“ siurblio apžvalga: stilingas siurblys, kuris atkels jūsų dangą

Lukas Snarskis

2021-07-04, 11:00 (atnaujinta 2021-07-05, 01:18)

0 komentarų
„Jimmy JV85 Pro“ siurblio apžvalga: stilingas siurblys, kuris atkels jūsų dangą

Dulkių siurblių rinka per pastaruosius metus ganėtinai stipriai pasikeitė ir tradicinius pasirinkimus pakeitė robotai. Ir nors robotai dulkių siurbliai yra itin populiarūs, tačiau ne ką mažiau patraukli opcija yra rankinis siurblys. Būtent tokio produkto apžvalgą šiandien norime pasidalinti ir mes.

Prieš keletą mėnesių mus pasiekė „Jimmy JV85 Pro“ rankinis dulkių siurblys, kuris į akis gali kristi dėl keletos dalykų – visų pirma, jis kainuoja mažiau nei 250 eurų, o antra – jo dizainas tiesiog traukia akį. Akį patraukė ir šio produkto specifikacijos, kurios atrodo ganėtinai įspūdingai. Kaip ir įprasta, pabandykime atsakyti į esminį klausimą – ar verta pirkti šį „Jimmy“ produktą?

Dizainas

Pirmasis dalykas, kuris krinta į akis vos išpakavus šį rankinį siurblį – jo spalva. „Jimmy JV85 Pro“, kurį mes testavome, pasižymi violetinės spalvos dizainu su pilkais akcentais. Sunku būtų nesutikti, jog toks spalvinis pasirinkimas iškart krinta į akis, tačiau visumoje produktas atrodo gražiai ir gal net šiek tiek futuristiškai.

Nors „Jimmy“ produktas ir nėra labai brangus, tačiau jis atrodo stilingai, o paėmus į rankas – ir itin kokybiškai. Pats siurblys pagamintas iš metalo ir plastiko ir yra pakankamai tvirtas, o tuo pačiu ir kiek sunkus. Būtina paminėti ir gausybę priedų, kuriuos gauname su šiuo dulkių siurbliu.

„Jimmy JV85 Pro“ komplektacijoje rasime – pagrindinį motorinį šepetį, įtrūkimo antgalį, apmušalų šepetį, šepetį nuo erkių, minkštą šepetį, žarną, kelių padėčių šarnyninį adapterį ir, žinoma įkrovimo stotelę. Visi priedai puikiai dera prie paties siurblio dizaino, taip pat juos labai lengva pakeisti, o tuo pačiu – visi jie pasižymi ir aukšta kokybe.

Kiek anksčiau yra tekę testuoti ir pigesnį „Jimmy“ rankinį siurblį, tai galiu pasakyti, kad gamintojas atliko ganėtinai pastebimus pakeitimus. Jeigu anksčiau kildavo problemų pakeisti komponentus, tai „JV85 Pro“ modelyje viskas gerokai lengviau. Žinoma, akivaizdūs ir dizaino pokyčiai, kuriuos galite matyti tekste esančiose nuotraukose.

Dar vienas dalykas, kurį norėčiau paminėti – tai nedidelis ekranas, kuris rodo kiek liko baterijos ir naudojamą režimą. Nors tai gali pasirodyti kaip smulkmena, tačiau tokia informacija išties naudinga ir aiškiai matoma. Apibendrinimui, galiu pasakyti, kad bent jau dizaino ir patogumo prasme šis siurblys yra aukščiausios klasės.

Valdymas

Kaip ir daugelio rankinių dulkių siurblių, taip ir šio, valdymas yra itin paprastas. „Jimmy JV85 Pro“ turi du mygtukus – įjungimo/išjungimo bei antrasis skirtas pasirinkti norimam galingumo režimui, kurių iš viso yra trys.

Kaip jau minėjau, informacija apie naudojamą režimą galima matyti nedideliame ekrane, kas prideda papildomo patogumo. Žinoma, priklausomai nuo pasirinkto galingumo, kinta ir skleidžiamo garso lygis, tačiau jeigu, pavyzdžiui, siurbiant klausote muzikos – nereikia spėlioti kokiu galingumu siurbiate – informacija matoma ekrane. Viskas labai paprasta ir aišku, tiesa?

Kalbant apie valdymą, norėtųsi paminėti „JV85 Pro“ modelio svorį, kuris su pagrindiniu motoriniu šepečiu siekia maždaug tris kilogramus. Jeigu Jūsų laukia ilga siurbimo sesija – tokį svorį gali būti sunku nulaikyti po kažkiek laiko. Žinoma, kad rankos greitai nepervargtų – geriausia būtų naudoti tinkamiausius angalius, atsižvelgiant į siurbimo situaciją.

Veikimas

Tikriausiai sutiksite, jog svarbiausias dalykas perkant bet kokio tipo dulkių siurblį – jo veikimas. „Jimmy JV85 Pro“ neabejotinai turi kuo pasigirti. Visų pirma, jis veikia su 550W varikliu, o siurbimo galia siekia 200 AW, sūkių skaičius – 100 tūkst. per minutę. Palyginimui, vienas galingiausių tokio tipo siurblių rinkoje, galia, bent jau teoriškai, nusileidžia šiam produktui.

Rankinis dulkių siurblys, kaip jau minėjau, pasižymi trimis galios režimais – ekonomišku, „turbo“ ir maksimalaus galingumo. Norint apibūdinti šių režimų skirtumus, būtų galima paminėti skaičius, kurie būdingi kiekvienam iš jų, bet šiuo atveju norėtųsi paminėti tai, jog MAX opcija gali atkelti kiliminę dangą. Šiuo atveju siurbimo galia siekia 200 AW ir tai tikrai juntama. Jeigu atvirai, šis režimas daugeliui nėra reikalingas ir jeigu namuose tvarkotės dažniau nei kartą į niekada – pilnai pakaks „turbo“ opcijos.

Žinoma, toks galingas siurblys skleidžia ir pakankamai nemažai triukšmo, tačiau tai tikrai neturėtų būti problema. Taip, jis veiks gerokai garsiau nei dauguma robotų siurblių, bet mes kalbame apie visai kitokį produktą. „Jimmy JV85 Pro“ galingiausiu režimu kels maždaug 82 dB triukšmą, o ekonomiškas pasirinkimas skleis maždaug 70 dB. Palyginimui, „Roborock S50“ robotas, kuris yra ganėtinai populiarus Lietuvoje, keliamos triukšmo lygis siekia maždaug 60 dB.

Visumoje – „Jimmy JV85 Pro“ siurbia išties puikiai, o dar tinkamai išnaudojus kiekvieną pridėtą antgalį, galėsite pasirūpinti idealia tvarka visuose namuose. Vertėtų paminėti, jog šis siurblys turi ir 0,6 litro talpos dulkių saugyklą, kuri yra ganėtinai paprastai valoma, o „JV85 Pro“ aprūpintas ir „Hepa“ filtrais. Visus šio siurblio komponentus išvalyti yra itin paprasta, o filtras gali būti plaunamas ir vandeniu.

Baterija

„Jimmy JV85 Pro“ turi 8 2500 mAh bateriją, o pats gamintojas skelbia, jog geriausias įmanomas rezultatas – maždaug 70 minučių, jeigu nenaudosime motorinio šepečio. Tam, žinoma, reikia naudoti mažiausio galingumo režimą, tačiau bent jau aš tokiomis sąlygomis šio siurblio per pastaruosius keletą mėnesių nenaudojau nei karto.

Naudojant šį rankinį siurblį su motoriniu šepečiu ir siurbiant maksimaliu galingumu – turėsite maždaug 13-14 minučių tam, jog išsiurbti savo namus ar ofisą. Žinoma, tiek galios dažniausiai nereikia ir galima naudoti vidutinį galingumą ir tik esant reikalui pasitelkti galingiausią opciją, o tuomet baterijos turėtų pakakti maždaug 26 minutėms. Manyčiau, kad maždaug ties šiuo periodu apsistos daugelis, kurie naudosis „Jimmy JV85 Pro“, nes vidutinis galingumas yra pakankamas daugeliui situacijų.

Žinoma, jeigu nenaudosite motorinio šepečio – su vidutiniu režimu Jūs galėsite siurbti savo namus kiek daugiau nei valandą laiko. Kaip bebūtų, praktikoje Jums vis tiek prireiks motorizuoto sprendimo, todėl tas laikas gerokai sutrumpės.

Vertėtų paminėti, jog „Jimmy JV85 Pro“ įkrovimo laikas yra labai lėtas, kaip ir visuose tokio tipo įrenginiuose: norint visiškai įkrauti akumuliatorių nuo 0 iki 100 proc., Jums prireiks kiek daugiau nei 4 valandų. Tai nėra didelė problema, jeigu pilno įkrovimo pakanka išsiurbti visus namus, tačiau kitu atveju – laukimas gali prailgti.

Verdiktas

Šįsyk verdiktas ganėtinai paprastas – jeigu Jums reikalingas kokybiškas ir galingas rankinis dulkių siurblys – „Jimmy JV85 Pro“ turėtų būti Jūsų opcijų viršūnėje. Stilingas ir futuristiškas dizainas, daugybė galios, puiki komplektacija ir, žinoma, labai patraukli kaina.

Taip, „JV85 Pro“ yra kiek sunkus, o jo įkrovimas trunka amžinybę, tačiau visa kita šis produktas atlieka puikiai arba labai gerai. O dabar jį galima įsigyti ir už labai gerą kainą. Mūsų partneriai „Geekbuying“, kurie ir aprūpino testuojamu modeliu, dabar „Jimmy“ siurblį parduoda už 234,55 eurus, o norėdami jį įsigyti – spauskite čia. Tiesa, nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo NNNJV85PROLT.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

Pranešimas spaudai

2024-04-17, 19:54

0 komentarų

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Dėka lengvos bei kompaktiškos konstrukcijos, objektyvas ne tik užtikrina aukščiausią vaizdų kokybę, tačiau ir yra patogus nešioti.

Naujasis objektyvas pasižymi didele raiška, puikiu bokeh efektu ir greitu, tiksliu, tyliu automatiniu fokusavimu. Įspūdingai lengvas, 409 g sveriantis objektyvas lengvai nešiojamas, todėl galite lengvai mėgautis kasdieniu fotografavimu, iš perspektyvos, kurią galima išgauti tik naudojant plačiakampį objektyvą.

Objektyvas turi tą patį filtro skersmenį, darbines savybes ir yra beveik tokio pat dydžio bei svorio kaip ir 2024 m. vasario mėn. paskelbtas „FE 24-50mm F2.8 G“, todėl lengva fotografuoti fotoaparatą laikant tiek rankose, tiek naudojant stabilizatorių.

„FE 16-25mm F2.8 G“ praplečia tiek fotografijos tiek videografijos galimybes fiksuojant įvairias scenas, pavyzdžiui kraštovaizdžius, architektūrą ar portretus.

Pagrindinės FE 16-25mm F2.8 G savybės

  • Kompaktiškas ir lengvas dizainas su naujausia optine ir mechanine konstrukcija.

  • Filtro skersmuo φ67 mm, didžiausias skersmuo 74,8 mm, ilgis 91,4 mm, svoris apie 409 g.

  • Efektyviai išdėstant tris ypač mažos dispersijos stiklus ir keturis asferinius lęšius, įskaitant vieną mažos dispersijos asferinį lęšį, sumažinamos įvairios aberacijos, pvz., chromatinė aberacija, ir pasiekiamas aukštos skiriamosios gebos vaizdas nuo ekrano centro iki kampo.

  • 11 lapelių žiedinė diafragma ir sferinių aberacijų optimizavimas užtikrina gražų bokeh efektą, kuris yra skiriamasis „Sony G“ objektyvų bruožas.

  • Labai gera fotografavimo stambiu planu geba - mažiausias fotografavimo atstumas yra 0,18 m, o didžiausias didinimas - 0,20x.

  • Įmontuoti du linijiniai varikliai leidžia greitai, tiksliai, bei tyliai fokusuoti net ir greitai judančius objektus. Taip pat palaikomas greitas, nepertraukiamas fotografavimas su AF/AE sekimu iki maždaug 120 kadrų per sekundę kartu su α9 III pilno kadro veidrodiniu fotoaparatu. Sklandus sekimas net ir filmuojant 4K120p/FHD240p didelės kadrų spartos vaizdo įrašus, kuriems reikia tikslaus fokusavimo. Naudojant rankinį fokusavimą, linijinis atsakas leidžia tiksliai išgauti aukštos kokybės vaizdą.

  • Kvėpavimo kompensacija leidžia stabilizuoti vaizdą filmuojant.

  • Suderinamas su α serijos fotoaparato vaizdo stabilizavimo funkcija „Active mode“, pasiekiamas aukštas vaizdo stabilizavimo efektas.

  • Ypač patogus valdymas naudojant fokusavimo išlaikymo mygtuką, diafragmos žiedą, diafragmos paspaudimo įjungimo / išjungimo jungiklį ir fokusavimo režimo jungiklį.

  • Sukurtas taip, kad būtų atsparus dulkėms ir drėgmei, padengtas fluoro danga, neleidžiančia purvui prilipti prie priekinio objektyvo paviršiaus.

Kaina ir prieinamumas

Naująjį FE 16-25 mm F2,8 G bus galima įsigyti xx m. už maždaug xxx. Jį parduos „Sony“ įgaliotieji platintojai visoje Europoje.

Čia galima rasti įvairių išskirtinių istorijų, vaizdo įrašų ir įdomaus naujo turinio, nufilmuoto naujausiais fotoaparatais ir kitais „Sony“ gaminiais. „Sony“ Europos fotografijos centras prieinamas 22 kalbomis, jame pateikiamos naujienos, konkursai ir naujausias „Sony“ renginių kiekvienoje šalyje sąrašas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas